Brun og hvit rotte muligens hetterotte funnet i Arendal

Annonse-ID: 105780 | Område: Steinerskolen i Arendal. Adressen er Eidebakken 5, 4846 Arendal. | Funnet: 03.12.2021 | Oppdatert: 04.12.2021 10:50
Tomine Løvåsen landbø 91619355

Funnet
03.12.2021
Område
Steinerskolen i Arendal. Adressen er Eidebakken 5, 4846 Arendal. (Arendal)
Adresse
Kjelkeveien 12, 4848 Arendal, 4848 ARENDAL
Rase
Rotte muligens Hetterotte
Pels
Uvisst, tofarget
Farge
Brun og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Rotten har mange kjennetegn og likhets trekk til å være en hetterotte. Når den ble fanget og sett ute hadde den fluffy hår. Rotten ser ut som en unge. Fargen er hvit og brun. Rotten har en lang hale. Øynene er svarte og glinsende. Rotten virker tam og litt vild, sikkert på grunn av de nye omgivelsene og den kan ha vært ute lenge.
Når rotten ble fanget inn og man skulle ta på den, hoppet den (høyt). Sikkert fordi den hadde mye adrenalin og den var sikkert redd der ute og når den ble fanget, nye folk og nye omgivelser.

Når jeg kom for å hente den klokka 17.27, rømte den. Vi fikk tak i den. Når den kom i buret som jeg hadde med, begynte den sakte men sikkert å roe seg. Den begynte å vaske seg selv før den sovnet inni i et (lite) gjemmested. Når den kom ut igjen senere på kvelden fikk vi øyekontakt og rotta stakk ikke av, den gikk rundt rolig før jeg reiste meg og rotten gikk inn i gjemmestedet sit igjen.

Historie

Når ungdomsskolen i steinerskolen i Arendal skulle gå ut til buseen for vi skulle ha gym. Klokken var 12:15. Når vi gikk ut samlet en etter en seg med (bak) døra til salen. Det stod det en hvit og brun liten rotte med glinsende svarte øyne som var litt utydelig på bakken. Ute så snødde det og blåste det samtidig var det var det litt kalt. Etter hvert kom flere folk og rotten gikk bort og klatret på døra. Da kunne vi se rotten bedre og helt, siden døra og bygget er sand farget. Vi fikk beskjed av lereren at vi måtte gå. Noen gikk men ikke alle. Etter en liten stund så løp plutselig roten mot trappen og klatret opp og hoppet ned. Uheldigvis hopet den gjennom gjerdet med mange hul i og datt en etarsje ned før den gikk i et hjørne. Rektor gikk ned og gikk forsiktig bort og kastet et hånkle over rotten og fanget den inn. Så ble den tatt inn i varmen. Vi tenker at rotten må være en unge siden den er liten.

Klokken 17:27 kom jeg på skolen for å ta den med hjem for å passe på den søte lille rotta.

Kartposisjon


Tomine Løvåsen landbø 91619355