Grå brun hund savnet i Oslo

Annonse-ID: 114469 | Område: Bygdøy | Savnet: 14.03.2023 | Oppdatert: 21.03.2023 12:44

Navn
Nilsen
Savnet
14.03.2023
Område
Bygdøy (Oslo)
Adresse
Kirkeveien 192, 0450 OSLO
Rase
Hund, Nakenhund
Pels
Kort, annet
Farge
Grå brun

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

(Beskrivelse på hva Nilsen sist hadde på seg:
Mint grønn og grå flis dekkene, grå og sort sele ( med lys refleks, grønn langline(knæsj) og orange potesokker!)

Historie

Det som skulle være en lykkedag i går for alle tirsdagshundene i Oslo, endte raskt opp med at kjære søte Nilsen ble en rømling.
Mine kollegaer er svært knust og føler seg veldig tunge å såre i denne situasjonen.
Til tross for at hundene skal være trygge med oss, kan slike hendelser dessverre skje, og vi tar selvsagt med oss dette videre.

Vi brukte hele dagen i går på å lete etter Nilsen, og får hjelp av mange frivillige samt flere ifra rømlingen. Jeg selv var ikke hjemme før halv 12 i går kveld, og vi gir ikke opp! ❤️ Har nå vært i kontakt med flere som eier sporhunder, i håp om at noen av disse kan spore opp Nilsen. Vi har hatt flere frivillige på stedet i natt frem til klokken 05.00/ og flere er på stedet å leter nå.
Dette er veldig tungt for oss alle, og det skal sies at vi har aldri vært i en slik situasjon før etter alle år med hundepass, så alle tips, råd og hjelp taes gledelig imot.

Vi reiser straks innover til Oslo igjen nå, og fortsetter søket. Er det noen som har spor hunder her, eller ønsker å hjelpe til er det bare å slå på tråden! Også vil jeg, som eier av bedriften beklage så mye til familien, og alle som blir pårørt av denne situasjonen. Dere som ikke får lykkedag idag, skal selvsagt få igjen denne dagen❤️

Tusen takk for all hjelp, og forståelse.
Akkurat nå har vi ett mål, og det er å få Nilsen hjem til sin kjære familie.

Kartposisjon