Sort og hvit tispe var savnet i Lesja

Annonse-ID: 115360 | Område: Lesja, Tynnøl | Var savnet: 10.05.2023 | Oppdatert: 12.05.2023 14:46
Del

Navn
Leila ( uttales læila )
Var savnet
10.05.2023
Område
Lesja, Tynnøl (Lesja)
Adresse
Tynnølsvegen 50, 2665 LESJA
Rase
Hund, Border collie
Kjønn
Hunn
Pels
Lang, tofarget
Farge
Sort og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Leila har lang sort og blank pels over hele bak-kroppen, med hvite forlabber...og er hvit foran under halsen og på bena (som på bildet) hun har også hvite baklabber (Hvite sokker). helt sort hale med lang pels og hvit hale-tipp.
Hun har hvite hår ytterst på snuten.
Hun har halsbånd av tekstil.
Jeg er ikke sikker på om hunden har id chip, da forrige eier jeg har overtatt hunden fra, dessverre har gått bort.

Hunden er snill og veldig glad i mennesker, og hvis noen skulle se henne, pleier hun ikke være vanskelig å lokke til seg. Hun lyder navnet sitt.
Hun elsker å leke, gjerne ved at en kaster pinner/freesbee som hun kan løpe og hente. Hun pleier å hente kvister selv og ta med til mennesker for å få de til å leke...uansett om de er kjente eller ikke. Så dette kan være en god måte å lokke henne til seg på.

Jeg reiser til utlandet 12.05.23 , men mine foreldre som skulle passe hunden...er hjemme på gården. Det vil lønne seg å ringe dit hvis dere finner henne. Telefon : 481 86 641 (Mette )

Historie

Leila er såpass intelligent at hun åpner dører som ikke er låst... og går ut selv. I tillegg er hun såpass smart at hun går fra rom til rom i hele huset inklusive kjelleren til hun finner en dør som evt. er ulåst. Hun klarer også, å åpne karabinkroken i båndet når hun er ute i løpetauet ute fra tid til annen ved å bruke tennene.
Vanligvis pleier hun å gjøre dette for å komme ut til oss hvis noen driver ute på gården....Hun vil alltid være med på alt som foregår. Men hun holder seg rundt gården hvis det har skjedd at hun har kommet seg ut/løs.

Hun har nå kommet seg ut av huset på egenhånd da matmor var ute en kortere tur...og vi har har dessverre derfor ikke sett hvor hun tok veien. Hunden har muligens løpetid, hun pleier ikke å stikke av på denne måten.

Enden på visa

Leila kom hjem helt på egenhånd sent på kvelden igår :)
Skulle ikke forundres på hun vært i området og sett etter han-hunder...
Flere tiltak må iverksettes, så dette gjentar seg.

Kartposisjon


Del