Svart og brun hunnkatt var savnet i Indre Fosen

Annonse-ID: 121645 | Område: Grandhåggån boligfelt, Leksvik | Var savnet: 03.04.2024 | Oppdatert: 06.04.2024 00:10
Del

Navn
Zelda
Var savnet
03.04.2024
Område
Grandhåggån boligfelt, Leksvik (Indre Fosen)
Adresse
Grandhåggåveien 1 A, 7120 LEKSVIK
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Lang, spraglete
Farge
Svart og brun

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Svart- og brunspraglet pels, lysebrun/hvit på bryst og hake. Fargene i ansiktet er ulike på venstre og høyre side, der den høyre siden er svart/brun, mens venstre side er svart, brun og lysebrun. Pelsen er tykk og halvlang. Katta er slank, men kan virke litt tykk på grunn av den tykke pelsen og den kraftige kroppsbygningen.

Historie

Katta er en utekatt. Ble sluppet ut i 20-tida. Det var kuldegrader, så jeg regnet med at hun som vanlig ville komme hjem igjen ganske kjapt. Hun kom ikke hjem igjen denne kvelden, og jeg har ikke sett henne siden.

Enden på visa

Katta kom til rette etter 50 timer. Jeg har lett "overalt" i ca 10 av disse timene. For ca 1 måned siden fant jeg katta til en av mine nærmeste naboer halvt oppspist i skoglunden bortenfor huset, tilsynelatene spist (og muligens drept) av et litt større rovdyr siden ribbeina var borte, så jeg hadde fryktet at min katt hadde lidd samme skjebne. Men det viste seg at den enkleste forklaringen/løsningen var riktig også i mitt tilfelle. Saken ble oppklart ved at jeg sto og lyttet. Jeg hørte da kattejammer fra dobbeltgarasjen til en av mine naboer. Det er en arbeidskollega av meg som eier garasjen, og jeg har sett at både han og kona parkerer bilene i garasjen når de kommer hjem fra jobb. Jeg var derfor helt sikker på at der kunne katta i alle fall ikke være. Naboene har altså kjørt ut og inn i garasjen minst 8 ganger uten at katta har stukket ut når porten har åpnet seg!

Kartposisjon


Del