Flerfarget hannkatt var savnet i Askøy

Annonse-ID: 121760 | Område: Holmedalen | Var savnet: 13.04.2024 | Oppdatert: 14.04.2024 13:00
Del

Navn
Jusi
Var savnet
13.04.2024
Område
Holmedalen (Askøy)
Adresse
Holmedalen 11, 5300 KLEPPESTØ
Rase
Katt, Norsk huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Flerfarget

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Stripete katt som går litt i ett med gråfjell. Liker å være ute, men kvepper lett ved nye mennesker og biler eller hunder. Da senker seg ofte ned, og smyger seg bort til et gjemmested. Han er tillitsfull så lenge det vanker godbiter, men liker ikke at noe eller noen kommer brått på.
Han har hvite poter med en sort prikk under ene bakfoten, brun/Orange mage og hvitt bryst. Ett hvitt kinn/leppe og ett grått.
Hjemme er han en typisk vital og glad katt, liker å leke og er veldig glad i å jakte på alt som rører seg i naturen, men blir sjeldent fangst.
Han er normal av vekst, men i nedre skala i str, selv om han er fullvoksen. Ingen hakk i ørene dersom ikke de er nyoppsått nå.

Historie

Jusi er har vært uventet lenge ute. Han er en utekatt, men ikke særlig glad i regn og kommer ofte og hilser på når vi kommer hjem etter at vi har vært borte. Derfor er dette en uvanlig situasjon.
Vi frykter han kanskje kan være innelåst i garasjer eller lagerrom, evt ligger skadet et sted. Vært ute og lokket, men regner gjør det vanskelig å høre. Han er skeptisk til nye mennesker og biler, men reagerer positivt på lyder av rasende godbiter/tørrfôr.

Enden på visa

Han ble funnet innelåst naboens bil. Den hadde stått åpen på dagtid og katten hadde antagelig gått inn. Så begynte det å regne og naboen og stenge bilen uten at han la merke til katten. Han var redd men hverken veldig sulten eller tørst og er nå veldig kosete.

Kartposisjon


Del