Hvit/mørk spraglete hannkatt var savnet i Oslo kommune

Annonse-ID: 56044 | Område: Grønland | Var savnet: 14.07.2016 | Oppdatert: 05.08.2016 00:31
Del

Navn
Raptus
Var savnet
14.07.2016
Område
Grønland (Oslo kommune)
Adresse
Grønlandsleiret 47 a, 0190 OSLO
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann
Pels
Lang, tricolour
Farge
Hvit/mørk spraglete

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Ca 6-7 kg, tykk og kraftig pels. Lysegrønne øyne. Hvit i ansiktet med spraglete "gardin", spraglete på rygg og sider, med hvit mage og hvite ben, spraglete hale. Rosa snute.

Historie

Raptus er borte, og lillebror Makrell og resten av menneske-gjengen savner han masse!

Jeg kom hjem etter å ha henta i barnehagen torsdag 14. juli, og Raptus var borte. Vi bor i 4. etasje, og kattene har tilgang på balkongen hele sommerhalvåret.

Sannsynligheten for at han har falt ned er ganske liten, det er større sannsynlighet for at han har sneket seg ut bak oss da vi gikk ut om morgenen, eller kanskje han har sneket seg inn til naboene vi deler balkong med og sneket seg ut utgangsdøra deres. Alle oppganger, loft og kjeller er sjekket, så vi er redde for at han har blitt sluppet ut på gata. Han har nesten aldri vært ute før, og har ikke annet forhold til trafikk enn han har sett fra 4. etasje.

Har du hørt noe kattemjauing i nabolaget? Har du sett en katt som var ute og alene? Ta kontakt med oss, vi savner han, og lillebror Makrell gråter og leter.

Enden på visa

Raptus har endelig kommet til rette igjen! Stjålet av naboen, hentet ut av deres leilighet omtrent med makt. Pus har det bra nå sammen med lillebror.

Kartposisjon


Del