Svart hannkatt var savnet i Oslo

Annonse-ID: 63849 | Område: Stovner, Fossumkroken | Var savnet: 23.04.2017 | Oppdatert: 25.04.2017 18:02
Del

Navn
Viktor-apache - kaller han viktor
Var savnet
23.04.2017
Område
Stovner, Fossumkroken (Oslo)
Adresse
0982 OSLO
Rase
Katt, Muligens Norsk Skogkatt
Kjønn
Hann
Pels
Lang, tofarget
Farge
Svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Nesten helt svart , men med gråhvite felt øverst i lårfestet og ellers noen striper i pelsen, mer langhåret enn en vanlig huskatt, tykk hale, med mye grått i. Tror han egentlig er Norsk Skogkatt. Gule øyne, svarte værhår. Veldig tillitsfull, og kommer fort til folk når man kaller på den. Har rennende øyne.
Er chippet!

Historie

Den ble borte i går kveld, søndag 23. april, sist sett ca. kl. 20.00 i nærheten av hjemmet.
Veldig rart at han er blitt borte, da han til nå har holdt seg helt i nærheten av oss hjemme., og vært ute bare 1-2 timer alene før, og da har vi holdt han under oppsikt. Det gjorde vi nå også, men det var jo artig for han å utforske nye områder. Noen hadde sett den i en nabohage rundt kl 20.00, før det hadde jeg vært ute og kallet på den, og det fortsatte jeg med også etter kl. 20.00. Er så redd den har kommet til noen, selv om han ikke kjente de, og at de har tatt den med seg. Kan også ha blitt lukket inn i en garasje el.l.

Enden på visa

Viktor-Apache var blitt lukket inne i en garasje i nabolaget! Jeg ringte rundt til de jeg ikke hadde kontaktet før, og ba de sjekke i garasjen. En av de ringte meg ganske snart etter, og ba meg komme med en gang, for de hadde funnet katten i garasjen sin! Fantastisk! Bare glede!!!

Kartposisjon


Del