Sort og hvit hunnkatt var savnet i Åmot

Annonse-ID: 65645 | Område: Bygdøy | Var savnet: 17.06.2017 | Oppdatert: 25.06.2017 13:48
Del

Navn
Nuppa
Var savnet
17.06.2017
Område
Bygdøy (Åmot)
Adresse
Strømsborgveien 32C, 0287 OSLO
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn
Pels
Kort, tofarget
Farge
Sort og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Sort og hvit pels. En sort prikk/dott til høyre under nesen (når man ser rett på henne). En sort flekk på baksiden av det ene bakbeinet. (Husker ikke hvilket bein.) Har en slags "pose" hengende fra magen (en cyste med vann, har dyrlegen sagt).

Historie

Nuppa ble sist sett lørdag 17. juni på Bygdøy. Hun har ikke vært borte i så mange dager på veldig mange år, og det er veldig ulikt henne. Nuppa er veldig kosete med de hun kjenner, men kan være skeptisk til fremmede. Vi har en mistanke om at hun kanskje bor eller får mat et annet sted, og vi håper noen vet om hun har bra, og da tar kontakt med oss.

Enden på visa

I dag kom Nuppa hjem igjen. Hun har vært innestengt i en kjeller i en uke, og vi ble oppringt av kjeller-eieren. (Vi har delt ut lapper i hele nabolaget og bedt folk ringe oss om de får øye på henne). Nuppa er tynnere og var ganske rar i noen minutter, men nå har hun drukket og spist, og fått masse kos. Hun ligger og maler høyt i armene mine nå, og resten av dagen skal vies til å kose med den kjære katten vår. Matmor og matfar er så lykkelige for å ha henne hjemme igjen.

Kartposisjon


Del