Svart og hvit hannkatt var savnet i Oslo kommune

Annonse-ID: 65700 | Område: Bislett - Stensparken - Theresesgate | Var savnet: 21.06.2017 | Oppdatert: 24.06.2017 02:22
Del

Navn
Bolla (bosley)
Var savnet
21.06.2017
Område
Bislett - Stensparken - Theresesgate (Oslo kommune)
Adresse
Theresesgate 35 b, 0354 OSLO
Rase
Katt, Blanding - skogskatt?
Kjønn
Hann
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Bolla har en liten sort flekk på snuten. Han har også trukket to hjørnetenner - hoggtann til venstre oppe og hoggtann til høyre nede. Han er veldig glad i kos og kjærlighet! Han er 15 år gammel og er en slank herre med bollemage.

Historie

Han ble sluppet ut som vanlig, på kveld/natt til torsdag, og da jeg skulle legge meg kom han ikke. Jeg gikk med jevne mellomrom ut i løpet av natten, samt også vært ute i natt og ropt.

Enden på visa

Jeg har lett dag og natt, så jeg sov med vekkerklokken på kl 04 for natt-leting da jeg ble oppringt kl 01.15 av en kar på vei hjem. Han hadde sett en 5-6 år gammel (Bolla er 15 år ;) ) litt shabby katt, som han syntes lignet så veldig på Bolla, i Collettsgate. Han hadde sett en av plakatene jeg hadde printet fra denne annonsen, tatt med en lapp med mitt nr og ringt med en gang. Hev meg ut av sengen!! Men etter andre bomturer, og at det er noe sent natt til lørdag, så tenkte jeg at det sannsynligvis ikke ville være Bolla.. Men det var det!! :D Akkurat der vedkommende sa!!
Kan også fortelle at Bolla var på "feil" side av veien Theresesgate. Da vi bor like ved en stor park, og bodd her så og si hele hans liv, er det der og rundt mesteparten av leting har foregått. Han har aldri vært interessert i 'andre siden' da han må over en godt trafikkert vei. MEN jeg hadde hengt opp plakater der også.. Der han altså ble funnet er det mest bygårder og veier, ikke store grøntareal. Blitt skremt eller luktet noe helt utrolig godt, er ikke godt å vite. Men jeg vil tro noe har skremt han i feil retning.
For øvrig ser han fin ut, han er ikke utmagret eller veldig sliten. Så jeg tenker at noen kanskje har forbarmet seg over han i de to døgn han har vært borte. Jeg er lykkelig!!!

Kartposisjon


Del