Gylden brunspottet hannkatt var savnet i Oslo kommune

Annonse-ID: 67094 | Område: Galgeberg | Var savnet: 21.07.2017 | Oppdatert: 27.07.2017 15:18
Del

Navn
Simba
Var savnet
21.07.2017
Område
Galgeberg (Oslo kommune)
Adresse
Enebakkveien , 0657 OSLO
Rase
Katt, Bengal
Kjønn
Hann
Pels
Kort, tofarget
Farge
Gylden brunspottet

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Katten mjauer ved menneskelig kontakt. Han er flink til å følge etter mennesket og liker å bli koset med. Han er glad i å løpe etter dyr og mennesker. Han reagerer hvis du roper navnet hans (Simba). Han er idag UTEN bånd rundt halsen.

Historie

Den 21. Juli løp vår katt Simba ifra oss og var ikke til å finne etter det, vi har hatt full leteaksjon siden da flere timer hver dag rundt Galgeberg ved Vålerenga kirke.
Simba løp avgårde fra Enebakkveien 47.
Vi ber sterkt om at alle som har sett Katter kan ha en ekstra utkikk ute for katten vår. Dusør er tilgjengelig.
Vår katt er en Bengalkatt (han katt) uten noe bånd rundt halsen. Han er veldig pratsom og nysjerrig. Han er en stor gutt som veier ca. 7kg. Vedlagt er bilder som er nylig tatt av Simba med bånd rundt halsen
Vi håper inderlig dere vil hjelpe oss med dette.

Enden på visa

Simba ble funnet i Siggerud i Krokhol Golfbane, Han har altså gått helt fra Galgeberg til Siggerud som er rundt 20 km. Men ikke spør meg hvordan han ikke har en ramme på seg.. Det var heldigvis en fin familie som hadde tatt vare på han slik at han oppholdt seg i område inntil dem kunne begynne å lete etter eieren. Gud vet hvordan han fortsatt er så fin og gud vet hvor ellers han har vært.

Kartposisjon


Del