Grå m svarte striper hunnkatt savnet i Oslo

Annonse-ID: 70253 | Område: Frysjaveien | Savnet: 01.04.2017 | Oppdatert: 19.10.2017 14:07
Marita Amundsen Ystevik 94790877

Navn
Emma
Savnet
01.04.2017
Område
Frysjaveien (Oslo)
Adresse
Herslebsgate 19, 0560 OSLO
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Grå m svarte striper

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er som på bildet men ser veldig uskyldig og søt ut. Liten, små bein, fin pels og veldig dype og store øyne. Jeg har mange flere bilder men fikk bare legge til et. Er du usikker kan jeg sende flere!

Historie

Hei!

Jeg flyttet til Frysjaveien tidligere i år og kort tid etter forsvant dessverre Emma..

Jeg letet overalt og lenge, men fant henne aldri. Hun har aldri noen sinne vært lenger vekke fra meg enn to dager maks og jeg savner henne veldig masse..

Hun er verdens snilleste og roligste katt. Hun er snill mot absolutt alle, både barn og andre dyr. Hun er litt små i beina og når du spiser strekker hun seg alltid opp på to bein for å vise at hun også vil ha. Jeg lærte henne uheldigvis å tigge et par år tilbake i tid, hehe. Men det er bare søtt! Hun liker seg ikke ute og vil helst ligge på fanget fra morgen til kveld.

Hun forsvant ved Frysjaveien 1, og jeg har nå flyttet til Løkka så jeg har ikke sjans å få henne tilbake uten hjelp. Nå som det nærmer seg vinter er det også ekstremt viktig for meg at hun har det bra. Så selv om noen har tatt henne til seg, vær så snill og si i fra at hun har det fint. Det er så viktig. Jeg vet at det er lenge siden hun forsvant men alt håp er ikke borte.

Vær så snill å ringe 95430171 om du har sett henne eller hørt noe. Jeg setter uendelig stor pris på hjelp!

Kartposisjon


Marita Amundsen Ystevik 94790877