Hvit/mørke flekker hunnkatt var savnet i Trondheim

Annonse-ID: 73093 | Område: Tiller | Var savnet: 10.06.2018 | Oppdatert: 18.07.2018 01:27
Del

Navn
Boney m
Var savnet
10.06.2018
Område
Tiller (Trondheim)
Adresse
Tonstadbrinken 26c, 7091 TILLER
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Hvit/mørke flekker

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Boney M er en hunkatt av den litt mindre størrelsen. Hun er mest hvit med mørke flekker på siden og litt mørke flekker i ansiktet. Hun har en litt større mørk flekk på snuten. Potene hennes er litt mørke noen steder og rosa andre. Hun er veldig sky og kommer ikke alltid fram med mindre man rister på ei matskål eller evt gir henne en godbit. På bildet i annonsen er hun ca 6mnd gammel. Hun er blitt større og kraftigere nå.

Historie

Boney M er en kastrert, øremerket og chippet hunkatt på 1år. Hun har erfaring med å være utendørs. Hun forsvant fra vårt hjem på Tonstadbrinken. Hun har sannsynligvis hoppet ut gjennom et åpent vindu og enda ikke kommet tilbake. Det er uvanlig da hun kun pleier å være ute et par timer om gangen. Hun er hvit med mørke flekker, mørk hale og sort flekk på snuten. Bildet som er lagt ved er noen mnd gammelt så hun er litt kraftigere nå. Hun er en veldig sjenert og blyg katt så er redd hun er innelåst i en kjeller/garasje.

Enden på visa

Lille pia vår har desverre blitt drept av bil/rev. Ser ut til at hun har blitt påkjørt og deretter har reven tatt henne. Et vitne så reven løpende og reagerte med en gang. Har dermed fått bildebevis på at det er vår lille Boney som er borte.

Kartposisjon


Del