Svart og hvit hannkatt var savnet i Modum

Annonse-ID: 73721 | Område: Geithus | Var savnet: 20.04.2018 | Oppdatert: 30.04.2018 08:36
Del

Navn
Figaro
Var savnet
20.04.2018
Område
Geithus (Modum)
Adresse
Kongleveien 4, 3360 GEITHUS
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Figaro er mest svart, men har hvitt på beina, under magen, brystkassen og i ansiktet. Symetrisk i ansiktet. Halen hans har en liten knekk på tuppen som er medfødt. Han er både kastrert og chippet.

Historie

Katten min Figaro har mulighet til å gå inn og ut som han selv vil da jeg har katteluke som leser chip. Det er ikke uvanlig at han tar seg litt lengre turer vår/sommer, men kjenner bekymringen bygger seg opp når det nærmer seg en uke nå. Vil ha han hjem! Han utforsker gjerne de fleste hjem hvis døra står oppe, ikke redd for å gå inn til fremmede folk. Figaro er en katt som klarer å sjarmere de fleste hvis han vil. Er redd det er noen katteglade mennesker som gir han mat, da er det stor sannsynlighet for at han blir.
Ønsker at alt av boder, kjeller, garasje, putekasser, dukkehus, stabbur osv blir sjekket i tilfelle Figaro har blitt sperret inne. Håper så inderlig at noen der ute har sett katten min eller vet noe.

Enden på visa

Fant min kjære Figaro død i vannet 💔💔😭😭 Han har fått en verdig begravelse og vil være med oss i våre hjerter for alltid ❤ Dette er et tungt tap i familien 💔 Hvil i fred vår vakre Figaro ❤🌹

Kartposisjon


Del