Brun/sort/hvit ilder var savnet i Kristiansund

Annonse-ID: 73787 | Område: Hildringen | Var savnet: 30.04.2018 | Oppdatert: 01.05.2018 13:54
Del

Navn
Annie (ilder)
Var savnet
30.04.2018
Område
Hildringen (Kristiansund)
Adresse
Hildringen 11, 6514 KRISTIANSUND N
Rase
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tricolour
Farge
Brun/sort/hvit ilder

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er rundt halve størrelsen til en katt. Velldig lang overkropp med små bein.

Brun tyvemaske i fjeset, med nesten svart hale og ben, mørk brun pels på baken, med nesten hvit pels inntil kroppen.

Hun pleier å være våken av seg selv, rundt 5-7 om morgenen. 13:00 til 14:00. 18:00 til 20:00 og/eller 23:00 til 01:00.

Historie

Ilderen min er i brunst/hete, å har derfor vært extra keen på å gå lange turer ute. Hun blir også ekstra fort varm, så jeg satt opp vinduet på rommet mitt litt mer en vanlig. Hun har klart å snike seg ut av vinduet klokken 1 på natten.

Jeg gikk rundt nabolaget, å sjekket så mye jeg kunne. har også holdt på å gå rundt nabolaget i en time i fra 6 til 7, men har ikke funnet spor av henne. Jeg har satt ut en soveplass, og mat til henne, men hun ser ikke ut til å ha vært tilbake.

Annie har blitt kjemist kastrert den 28 april, men hun var i brunnst noen dager før den kjemiske kastreringen. Det vil derfor ta kansje opp til en uke før hun er tilbake til sitt vanlige jeg. På grunn av brunsten/ heten, så er hun instinktivt på en endeløs søken etter noen å parre seg med, som er hoved grunnen til att hun har stukket av uten. (hun hater vanligvis å være ute pga høyt støy.) men hun har vært helt vill etter å være ute de siste 5-6 døgnene.

* Hun elsker å gjemme seg i små ‘’rom’’ i fjellsider, eller generelt små områder/rør/hull hun får plass inne i.
* Hun er ikke redd mennesker, men hun er redd dyr, og høye ukjente lyder.
* Hun kan lett bli lokket med katte leker som henger på snor, eller leker som piper. * Hun spiser katte mat, eller rått kjøtt.
* Hun kan komme seg inni/ut av allt som er på størrelse med hodet hennes, så ikke alle katte/hunde bur egner seg å ha henne inne i.

Enden på visa

Annie kom hjem gjennom vinduet kl 3 etter å ha vært ute i rundt 26 timer. Hun var helldigvis helt uskadd, men hun spiste som en hest, å sovnet i dyp søvn etter dusjing.

Jeg fikk en telefon om morgenen, hvor en mann fortalte at han hadde sett henne ved ute skuret sitt i løpet av dagen. Det var ett stykke unna nabolaget vi bor i, men helldigvis har hun klart å navigere hjem på egenhånd!

Takk til alle som delte lenken min! setter stor pris på det :)

Kartposisjon


Del