Hvit hunnkatt savnet i Lillehammer

Annonse-ID: 74572 | Område: Søre Ål(Lillehammer) | Savnet: 24.05.2018 | Oppdatert: 01.06.2018 15:25
Line Gjørlihagen 47874876

Navn
Luna
Savnet
24.05.2018
Område
Søre Ål(Lillehammer) (Lillehammer)
Adresse
Åsmarkvegen 238, 2614 LILLEHAMMER
Rase
Katt
Kjønn
Hunn
Pels
Kort, tricolour
Farge
Hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Luna er ei spesiell tricolor jente som er nesten helt hvit, men har et grått og oransje kjennetegn på toppen av hodet som kan minne litt om et lite reve-motiv. To grå dotter og en orange under

Hun kan muligens ha gått over til Røyslimoen på jakt etter hannkatter da hun nylig har hatt løpetid for første gang, og det er bare en liten gåtur unna.
Det som gjør Luna så spesiell er at det ene øyet hennes er mindre enn det andre og at hun har dette øyet lukket utendørs, øyet er ikke skadet og er fulgt opp av dyrlege hele veien. Hun er ikke sterilisert/chippet enda!

Hun er veldig lett å kjenne igjen da hun har et isblåttt øye og det andre øyet stort sett alltid lukket når hun er utendørs!
Hun er også barbert på ene benet etter er dyrlegebesøk for noen uker siden.

Historie

Vår kjære lille pus er savnet fra Søre Ål!
Om dere ser henne eller noen som ligner så ta kontakt slik at vi kan finne henne, hun kan muligens ha gått over til Røyslimoen på jakt etter hannkatter da hun nylig har hatt løpetid for første gang.

Hun pleier å løpe unna om man lokker på henne ute da hun ikke liker å bli fanget eller hentet inn, men er veldig kjælen innendørs.

Kartposisjon


Line Gjørlihagen 47874876