Hvit hunnkatt savnet i Lillehammer

Annonse-ID: 74588 | Område: Søre Ål (Lillehammer) | Savnet: 24.05.2018 | Oppdatert: 01.06.2018 15:25
Line Gjørlihagen 47874876

Navn
Luna
Savnet
24.05.2018
Område
Søre Ål (Lillehammer) (Lillehammer)
Adresse
Åsmarkvegen 238, 2614 LILLEHAMMER
Rase
Katt
Kjønn
Hunn
Pels
Kort, tricolour
Farge
Hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er 1 år. Hun har et blått øye og det andre øyet nesten alltid lukket når hun er utendørs! Hun er også barbert på ene benet. 2 grå og 1 rød flekk på hodet.

Historie

Luna er ei spesiell tricolor jente på litt over 1 år som er nesten helt hvit, men har et grått og rødt kjennetegn på toppen av hodet som kan minne litt om et lite reve-motiv. To grå dotter og en rød under de grå.

Hun kan muligens ha gått over til Røyslimoen på jakt etter hannkatter da hun nylig har hatt løpetid for første gang, og det er bare en liten gåtur unna.

Det som gjør Luna så spesiell er at det ene øyet hennes er mindre enn det andre og at hun har dette øyet lukket utendørs, øyet er ikke skadet og hun lider ikke av dette. Er fulgt opp av dyrlege helt siden hun var et lite nøste. Hun er ikke sterilisert/chippet enda!

På grunn av øyet sitt er hun litt "annereledes" og noen vil kanskje tenke at hun er skadet og hjemløs, men det er hun ikke og vi savner henne veldig!

Hun er veldig lett å kjenne igjen da hun har et isblåttt øye og det andre øyet stort sett alltid lukket når hun er utendørs! Hun er også barbert på ene benet etter er dyrlegebesøk for noen uker siden.

Vær så snill og hjelp oss med å bringe vesla hjem, ta kontakt om dere ser hun eller noen som kan ligne!

Kartposisjon


Line Gjørlihagen 47874876