Dyrebar

Personvern

Eklæring om personvern

Dyrebar.no forplikter seg til å beskytte personlige opplysninger. Denne erklæringen gjelder dyrebar.no og beskriver reglene for datainnsamling og bruk av opplysningene. Som bruker, besøker eller medlem av dyrebar.no aksepterer du rettningslinjene i denne erklæringen.

Innsamling av personlige opplysninger

Dyrebar.no samler inn, og ber gjennom Facebook-innlogging om tilgang til, personlig informasjon som navn, epostadresse og hvor du befinner deg.

Informasjon om din datamaskins maskin- og programvare blir automatisk innsamlet av Dyrebar.no når du besøker nettstedet. Denne informasjonen kan inneholde din IP-adresse, nettlesertype, domenenavn, lengde på ditt besøk og nettstedet du kom fra da du besøkte dyrebar.no. Denne informasjonen brukes av Dyrebar.no i drift av tjenesten, for å opprettholde kvaliteten på tjenesten og som grunnlag for generelle statistikker om bruk av tjenesten.

Dyrebar.no er ikke ansvarlig for innhold og behandling av personlige opplysninger på nettsteder utover dyrebar.no og tilhørende nettsteder.

Bruk av personopplysninger

Dyrebar.no samler inn og bruker dine personlige opplysninger utelukkende for kunne levere de tjenestene du etterspør. Opplysningene kan brukes for å komme i kontakt med brukere av tjenesten i forbindelse med brukerundersøkelser som et ledd i å forbedre eller videreutvikle tjenesten.

Under ingen omstendigheter vil opplysninger samlet inn på Dyrebar.no selges, leies ut, leases ut eller gis bort til tredjepart.

Dyrebar vil utlevere dine personlige opplysninger, uten varsel, hvis det påkreves av myndigheter/lov, eller ved god tro om at en slik utlevering er nødvendig for å kunne: a) handle i overenstemmelse med gjeldende lovgivning eller for å kunne etterkomme rettslige krav i forbindelse med driften av Dyrebar.no; b) beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom som tilhører Dyrebar.no; c) handle under presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten for brukere av Dyrebar.no, eller offentligheten.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Dyrebar.no bruker informasjonskapsler for å gjøre innlogging mulig, og for å gjøre din opplevelse av tjenesten mer personlig.

Formålet med en informasjonskapsel er å gi webtjeneren informasjon om at du har vært på nettsiden før, slik at dine personlige innstillinger eller innlogging kan brukes videre.

Du har anledning til å akseptere eller avvise bruken av informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer disse automatisk, men du kan innstille din nettleser til å avvise dem hvis du ønsker det. Dersom du velger å avvise cookies kan du bli forhindret fra å fullt ut utnytte Dyrebars tjenester.

Sikkerhet omkring oppbevaring av dine personlige opplysninger

Dyrebar.no sikrer dine personlige opplysninger fra uautorisert tilgang, bruk eller utlevering.

Endringer i denne erklæringen

Denne erklæringen vil oppdateres ved behov og tilbakemeldinger fra våre brukere. Vi råder deg derfor til å periodisk lese igjennom denne erklæringen for å være informert om hvordan din informasjon invaretas.

Innsynsrett

Du har rett til innsyn i opplysningene som er lagret om deg. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Dyrebar bryr seg om brukerne og vil gjerne høre det dersom du har tanker, innspill eller mener vi ikke har levd opp til innholdet i denne erklæringen.

Du kan kontakte oss på support@dyrebar.no. Vi vil forsøke å svare så fort som mulig, og å rydde opp hvis vi har rotet det til.