Svart og litt brun katt funnet i Stavanger

Annonse-ID: 102207 | Område: Harholveien | Funnet: 18.07.2021 | Oppdatert: 18.07.2021 13:58

Funnet
18.07.2021
Område
Harholveien (Stavanger)
Adresse
Rase
Katt
Pels
Lang, tofarget
Farge
Svart og litt brun

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Lang pels, matt og ujevn. Pelsen var svart, og hadde gjenskinn av brunt i kroppen og halen. Buskete hale. Gule øyne (men så grønne ut av og til). Hadde en flekk med tørket jord på hodet - vet ikke om den var skadet eller om det kun var jord.
Mager og lett - løp ikke vekk, men likte ikke bråk bevegelser og ville ikke kommer mot meg. Den virket svak, men mjauet høyt. Ville ikke klore (sjekket og den hadde fortsatt klør, bare brukte de ikke) og bet ikke, men hadde fine hvite tenner.
Fikk ikke sjekket om den hadde merke i øret, men jeg er ganske sikker dette er en tam katt som savner hjemmet sitt.

Historie

OBS! jeg har ikke muligheten til å ha en katt inne, så denne pusen er ute, men har holdt seg til nærområdet i et par dager (ifølge moren min)

Fant en svart, langhåret katt med grønne/gule øyne - og litt brun i pelsen. Prøvde å kikke inn i huset, men trakk seg tilbake.
Katten min kom ut og begge begynte å mjaue - jeg klarte å plukke opp den svarte katten og den var mager og pelsen var matt (virker som om noe hadde blitt klippet vekk også) - det var også noe tørket jord på hodet - den klorte og bet ikke, men ville ikke slutte å hyle stakkars :( hadde ikke muligheten til å holde den inne, men ga den litt mat. Løp ikke vekk og jeg så den stelle seg selv etterpå.

Fikk desverre ikke bedre bilde, men kan muligens prøve å få et bilde neste gang jeg ser den.

Kartposisjon