Svart, brun, beige hannkatt funnet i Levanger

Annonse-ID: 75510 | Område: Levanger | Funnet: 23.06.2018 | Oppdatert: 24.06.2018 01:43

Funnet
23.06.2018
Område
Levanger (Levanger)
Adresse
Moafjæra 6, 7606 LEVANGER
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Svart, brun, beige

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

SE BILDE

Historie

FUNNET KATT LANGS E6 HEIR KRYSSET I LEVANGER.
En kontaktsøkende herremann funnet i et farlig terreng rett ved E6en (heir krysset). Vi hadde ikke hjerte til å kjøre forbi, uten og sjekke kattens tilstand.

Han kom løpende tillitsfull til oss. Ikke en klassisk type villkatt. Katten tillot at vi berte han inn i bilen - i håp om og finne noen som viste hvor katten hørte til. Vi har måtte tatt ham med oss hjem, i påvente om rette eier forhåpentligvis dukker opp SNAREST!!!! Dersom vi ikke lykkes med dette, må vi dessverre levere han inn til dyrebeskyttelsen i morgen.

En kjempe kosete hannkatt (ukastrert/ukjent) som la seg over tvillingmagen min og bare ville kose. En usedvanlig snill, rolig og kontaktsøkende hannkatt. Trolig veier han rundt 6-8 kg. En robust og rolig type. Han var veldig skrubbsulten og tørst (nesten litt panisk). Nå er han både mett og trøtt^^Har måtte sette han i et bur inntil videre, da vi ikke vet om katten bærer noe smitte tiltross for at jeg er gravid med tvillinger i uke 35.

Selv har vi en hellig birma som ikke kan omgås med denne bortkommende gutten ``PETER PAN´´ med tanke på smittefare + at vår birmahunnkatt er fertil med løpetid i tillegg.

Hadde det ikke hvert for at vi venter tvillinger nå om 3 uker. Hadde jeg med glede adoptert denne flotte herremannen ``PETER PAN´´. Vi håper rette eier dukker opp eller at han får et fantastisk hjem♥ Vi håper at han er ID-CHIP.

Ta kontakt +47 92206603 (Ida Winther).
Katten befinner hjem til oss på Moan i Levanger.

Kartposisjon