Hvit og sort katt funnet i Bergen

Annonse-ID: 77670 | Område: Sydnessmauet | Funnet: 25.07.2018 | Oppdatert: 08.08.2018 09:25
Lene Fauskanger 90977626

Funnet
25.07.2018
Område
Sydnessmauet (Bergen)
Adresse
Sydnessmauet 6, 5010 BERGEN
Rase
Katt
Pels
Lang, tofarget
Farge
Hvit og sort

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Kattene er sorte og hvite, flekkete. De er redd mennesker, skvetne. En av dem koser om du er rolig i møte med den. De virker å være nysgjerrige og lekne.

Historie

For en til to uker siden fant jeg tre sorte og hvite katter i området hvor jeg bor. Jeg har aldri sett disse kattene før. Det synes ikke som om de har halsbånd på seg. Jeg har ikke fått kommet nærme nok til å se om de er øremerket. Kattene skvetter om du gjør for bråe bevegelser rundt dem, og virker å være redd mennesker. En av kattene kommer bort når du setter deg ned på huk og da får du kose med den. Kattene fremstår som små, muligens "tenåringer" eller unge voksne da de er nysgjerrige og leken med hverandre. Det kan virke som om de er søsken pga likheten mellom dem, samt at de følger hverandre rundt om i gaten.
Kattene fremstår magre og ustelte. I dag, da jeg gikk på jobb, lå en av dem og sov på trappen utenfor en bolig. Av det jeg kjenner til, bor ikke denne katten her.
Jeg vil gjerne ha hjelp til å finne eieren deres. Evt få hjelp til å få tak i dem, sjekke dem for chipmerke og gi dem et sted å bo frem til eieren er funnet eller til de får plass hos Dyrebeskyttelsen. Jeg skal forsøke å få tatt et bilde av dem og henge opp plakater i nabolaget og etterlyse eier.

Kartposisjon


Lene Fauskanger 90977626