Hvit hannkatt savnet i Lindås

Annonse-ID: 82302 | Område: Selevoll | Savnet: 18.03.2019 | Oppdatert: 26.06.2019 10:11
Engan, Beate Bjørkelund 90267888

Navn
Casanova
Savnet
18.03.2019
Område
Selevoll (Lindås)
Adresse
Skarsvegen 539, 5911 ALVERSUND
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hankatt 8 mnd
Helt hvit
Kort pels (myk)
Kastrert (så litt heng under buken)
Lyse "brune" øyne
Kosete, nygjerrig, matglad, pratsom

Historie

Min vakre Casanova pus er dessverre fortsatt borte. Jeg har (siden han forsvant 18 mars) fått noen mulige observasjoner. Etter intens leting har dette ikke gitt noen positive resultater. I området han muligens ble observert viser det seg å allerede bo 3 hvite katter. Jeg klarte med list og bankene hjerte å få tak på den ene, men jeg visste nok allerede før det at dette ikke var Casanova....og blåe øyne istedenfor lyse brune var jo en bekreftelse i seg selv og en prat med dens eier.

Uten resultater kan jeg selvfølgelig velte meg i spekulasjoner om f.eks reven har tatt ham eller om noen har tatt ham til seg og beholdt ham selv? Det værste er uansett å ikke vite noe, uansett hvilket dyr man har kjær <3 Hans vakre ansikt er å se i busskur, stolper langs veien og sågar i en god del postkasser i nærområdet. Håper har jeg fortsatt til tross for dem som kommer med sine velmente men dog dystre spådommer til tider - slik er dyreverden som dem sier.

Takk til Dyrebar.no som gir oss dyreeiere et sted å formidle dette ut til nærområde/omegn.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opprinnelig savnet melding.
Mandag 18 mars ca.kl.15:00, ble min kosepus Casanova på 8 mnd. involvert i en slosskamp med en stor fremmed hankatt (villkatt) rett ute i hagen vår. Casanova ble nok svært overrasket og sjokkert over hendelsen og kom seg løs fra dens klør og satte fart ned mot skog og vei med villkatten hakk i hæl.

Casanova er fortsatt ung og har ikke hvert så langt utenfor tomten tidligere så stedsansen hans er ikke fullt utviklet, det er heller ikke hans jaktinstinkt.

Casanova har alltid vært nygjerrig/utforskene, rolig, matglad og kosete. Han har alltid vært trygg blant mennesker så jeg håper selvfølgelig han har funnet noen som passer på ham til vi blir gjenforent.

Jeg vet ikke hvordan Casanova sin tilstand er pr.nu da han ikke responderer på mine rop eller plystring og jeg er nå meget bekymret for ham. Været er kaldt og ufyselig og er stor kontrast til hva han er vant med.

Hold utkikk og hver så snill å kontakt meg umiddelbart om dere ser ham eller har tatt vare på ham.

Takk <3

Kartposisjon


Engan, Beate Bjørkelund 90267888