Svart og hvit hannkatt var savnet i Øygarden

Annonse-ID: 89964 | Område: Aretoppen/Areknappen/Spjeld/Ågotnes | Var savnet: 31.01.2020 | Oppdatert: 01.02.2020 12:56
Del

Navn
Marcus
Var savnet
31.01.2020
Område
Aretoppen/Areknappen/Spjeld/Ågotnes (Øygarden)
Adresse
Aretoppen 9, 5363 ÅGOTNES
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Marcus er svart med hvite flekker på poter, bryst, hvite følehår og en rund flekk på haken - underpelsen er også hvit. Han har vært behandlet over dager og er flekkvis barbert på forbein og mage. Kan ha veterinærkrage delvis festet på, men muligens har han fått den av nå. Hadde på turkis halsbånd med grønt, rundt merke med tlfnr

Han er på sterke smertestillende og kan være noe forvirret og sløv. Svært skvetten nå så ta kontakt med oss om du observerer ham. Ikke prøv å få tak i ham da det kan skremme ham mer.

Historie

Vår syke pus, Marcus/Lillepus, kom seg ut i sted (ca kl 16.30) da vi kom hjem fra veterinæren med ham. Han er alvorlig syk – ikke smittsom. Flekkvis barbert etter behandling og hadde veterinærkrage på, halvveis løsnet, sist vi så ham i ettermiddag.
Må ha mer medisiner og vil være svært utsatt i nattekulden. Han er veldig redd og skvetten etter mange behandlinger. Har store smerter. Gjemmer seg nok under eller inne i noe.
IKKE prøv å ta ham opp om han ikke selv kommmer bort til deg. Det vil evt. kunne skremme ham lenger bort. Vær så snill å ringe oss så vi vet hvor vi skal lete.

Enden på visa

Hadde blitt stående fast med vet.kragen under en bod. Funnet av 3 flotte, hjelpsomme nabojenter. Stiv, dehydrert og veldig kald og sulten. Medisiner gitt øyeblikkelig, foreløpig forsiktig mating mens han får varmen i seg. Overlykkelig!!

Kartposisjon


Del