Stripete grå-brun katt savnet i Trondheim

Annonse-ID: 99638 | Område: Rosenborg | Savnet: 18.04.2021 | Oppdatert: 19.04.2021 16:50

Navn
Hassel
Savnet
18.04.2021
Område
Rosenborg (Trondheim)
Adresse
Rosenborg, 7043 TRONDHEIM
Rase
Katt, Blanding
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Stripete grå-brun

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hassel er en sterilisert hunnkatt som ble to år 10. april. Hun er er kraftig bygd og litt småtjukk rundt magen og har store, nesten gaupe-aktige føtter. Hun er en blanding av tabby og tricolor og har derfor både grå pels med svarte striper og enkelte flekkete partier med lysebrun pels og rødbrune striper. Har to rødbrune striper på hvert kinn og grønne øyne.

Hun har Felint Hyperestesi syndrom og er derfor ikke glad i å bli strøket over ryggen og kan ofte bli sett springe manisk fram og tilbake eller i sirkler mens halen rykker spasmisk og vill i blikket. Hun er -ikke- typen til å kose med folk hun ikke kjenner og liker ikke fremmede mennesker generelt, og kan kanskje derfor bli forvekslet med enn vill eller husløs katt.
Men hun har ikke noe problem med å bli bært eller løftet, så hvis man kommer nærme nok er hun som regel rolig og medgjørlig.

Hun forguder dreamies og kommer typisk springende av knitrelyden til posen eller raslinga av godbitene. Lyder også "pusi" og "hassi" eller lyden av nøkler som ristes.

VELDIG vokal og mjauer ekstremt høyt og mye så det er mulig man hører henne før man ser henne, spesielt hvis hun er stengt inne et sted.

Historie

Ble sluppet ut ca klokka 16 på søndag, men ikke kommet tilbake nå et døgn senere. Pleier aldri å være ute mer enn 4-5 timer om gangen, og er ikke egentlig glad i å være ute alene. Har vært fint og varmt vær i det siste og hun kan fint åpne dører og vinduer hvis de står på gløtt, så jeg lurer på om hun kanskje har kommet seg inn et sted og så blitt stengt inne.

Kartposisjon