Oransje og hvit hannkatt ble funnet i Reinsvoll

Annonse-ID: 101992 | Område: Prestesetervegen | Ble funnet: 12.07.2021 | Oppdatert: 09.12.2021 16:22
Del

Ble funnet
12.07.2021
Område
Prestesetervegen (Reinsvoll)
Adresse
2840 REINSVOLL
Rase
Katt
Kjønn
Hann
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Oransje og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Liten, lett oransje ukastrert hannkatt med rosa halsbånd som har bjelle. Myk pels. Virker sky og redd. Sett tynn og skitten ut da den sist ble sett. Er mye ute og virker å vandre over ganske store områder. Flere mener å ha sett den sloss.

Historie

Mange på Reinsvoll har tenkt over denne katten. Den har nok hatt et hjem tidligere, men noe har skjedd. Den har vært på vandring i Reinsvoll-området siden minimum mars 2021. Den ble fanget 16. juli og ble tatt med til dyrlege for sjekk. Den har ikke chip, og er en ung ukastrert hannkatt. Den er rolig, men er litt redd. Veier 3.1 kg og hadde negativ FIV-test, altså han har ikke katte-hiv. Ingen eier har meldt seg og den ble kastrert, chippet og adoptert ut til et nytt hjem. Nydelig, kjælen katt. ❤️

Enden på visa

Saken er ikke oppklart, da eier ikke har meldt seg på tross av lapper på Kiwi, YX, innlegg på Facebook og artikkel i Toten blad. Katten ble adoptert bort da den var ung, flott å se på og en kjælen katt. Man antar den er ca 2 år. Den ble kastrert og chippet og fikk hjelp på Dyrebeskyttelsen på Gjøvik.

Kartposisjon


Del