Hvit/gråbeige/brun hannkatt var savnet i Lillehammer

Annonse-ID: 104999 | Område: Ersgårdsvingen | Var savnet: 22.10.2021 | Oppdatert: 23.10.2021 21:10
Del

Navn
Felix
Var savnet
22.10.2021
Område
Ersgårdsvingen (Lillehammer)
Adresse
Ersgårdsvingen 20, 2618 LILLEHAMMER
Rase
Katt, Sibirkatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Lang, tricolour
Farge
Hvit/gråbeige/brun

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hvit bryst, hvit mage, hvit krage og hvite poter. Gråbeige/brunt hode og rygg. Mønsteret ender i en firkantet spiss midt i nakken. Store, skråstilte øyne (grønne). Veldig søt.

Historie

Felix gikk ut som vanlig lørdag morgen. Han er hjemmekjær, litt engstelig og beveger seg ikke langt unna huset. Tar seg bare en tur i nærområdet og krysser ikke veien. Pleier alltid og stikke hjemom en eller flere ganger i løpet av en tur ute. Er aldri lenge borte om gangen. Nå han vært borte i mer enn sju timer. Det har aldri skjedd før. Vi har lokket, lett og fristet med godsaker, men han er søkk borte 😢 Han sover inne hver natt og er er også inne på dagtid når vi er på jobb/skole.

Enden på visa

Felix kom hjem, fin i pelsen men skrubbsulten og sliten. Han hadde trolig sneket seg inn i en hagebod og blitt lukket inne. Pelsen bar ikke preg av å ha vært i skogen eller ute i 13 timer. Antall timer borte høres kanskje ikke mye ut men for en katt som normalt er ute bare en-to timer i strekk og maks fire (skjedd to ganger) er 13 timer mye! Takk til alle som sjekket boder og holdt utkikk❤️

Kartposisjon


Del