Brun og sort bengal hannkatt var savnet i Asker

Annonse-ID: 105747 | Område: Slemmestad | Var savnet: 28.11.2021 | Oppdatert: 05.12.2021 23:48
Del

Navn
Simba
Var savnet
28.11.2021
Område
Slemmestad (Asker)
Adresse
Boligveien, 3470 SLEMMESTAD
Rase
Katt, Bengal
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Brun og sort bengal

Historie

Simba har vært savnet i flere dager. Han pleier alltid å komme hjem hver dag, selv om han er veldig glad i å være ute. Har fått høre av mange i området at de ha sett andre ta han inn til seg, mate han og la han sove der, selv om de antagelig vet han er VÅR. Har nå kontaktet veterinæren vår som sier dette er SVÆRT uheldig og ødeleggende både for Simba og vi som eier han, da han til slutt faktisk kan ende opp som hjemløs fordi han blir sluppet inn over alt og til slutt ikke vet hvor han egentlig hører hjemme.

Vi har måtte avlyse flere veterinærtimer og helgeturer, da andre holder han innesperret hos seg. Han kommer ikke inn til andre for at han har det vondt eller ikke får mat, det er viktig at man forstår. Han er bare veldig sosial og kommer til alle!

Han skal forøvrig ikke ha andres mat, han spiser kun spesialfor, så vanlig kattemat er ikke bra for han. Vi er bekymret og frustrert over alle som "tar" andres katter! Vil man ha katt så får man kjøpe en selv! Nå har han vært borte i mange dager og vi har ingen anelse hvor han er.
Hvordan kan plutselig nabolaget være ekspert på katter til folk de ikke kjenner og ta seg så til rette med andres dyr uten vår tillatelse? Dette var aldri et problem før vi flyttet hit.
Skulle bli veldig glade om noen har sett han eller vet hvor han befinner seg! Han er dypt savnet!

Enden på visa

Gikk rundt med hundene våre og ropte og ropte… til slutt kom han gående mot oss og var veldig støvete og forkjølet med rennende nese og øyne. Har spist og drukket mye og for det meste bare ligget og varmet seg under pleddet siden han kom hjem og skal for sikkerhets skyld undersøkes hos veterinæren i morgen:)

Kartposisjon


Del