Grå hannkatt var savnet i Oslo

Annonse-ID: 106284 | Område: Trosterud | Var savnet: 07.01.2022 | Oppdatert: 11.01.2022 12:21
Del

Navn
Lasse
Var savnet
07.01.2022
Område
Trosterud (Oslo)
Adresse
Johan Castbergs vei 10, 0673 OSLO
Rase
Katt, Savannah
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, spraglete
Farge
Grå

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Lasse har dyp grå bunnfarge, har sorte flekker og striper, og et bredt belte av sort pels på ryggen. Snuten er sort. Han er høy, slank, har et våkent blikk.

Historie

Lasse greide å hoppe ut av et vindu i natt. Vi bor midlertidig hos mine foreldre, som trenger assistanse. Lasse er derfor ikke lommekjent i dette området selv om han har fenomenal stedsans. Det har snødd kraftig, og jeg tenker at det er unaturlig at en katt med nokså tynn pels har vært ute alle disse timene. Har en av dere fått ham på besøk? Han må komme hjem igjen, for denne katten skal ha spesialfór, og han er høyt elsket.

Enden på visa

Etter mange dager med leting, hørte jeg endelig stemmen hans like i nærheten. Han ble lokalisert øverst på taket til nærmeste lavblokk, og må ha hoppet i sikk-sakk fra balkong til balkong. Men komme ned var nok ikke like fristende. Så der har han sittet. Inntil han så og hørte meg, og kom frem så jeg fikk se silhuetten hans der oppe. Forsøk: Åpne inspeksjonsluke i taket. Prøvde dette i to oppganger, men de rikket seg ikke. Frosset helt fast. Løsning: Ringe Brigaden. Som stilte med diger stigebil og to beredville brannmenn i godt humør. Det hadde etterhvert flokket seg et broket publikum i alle aldersgrupper, og de nøt søndagens store show. Lasse ble heist ned til bakken, og løp til skogs, for dette ble for mye for ham! Jeg lot ham fly. Visste at han måtte kvitte seg med panikken og komme frem når alle bilene, bråket og menneskene forsvant. Inne etter et par timer, like fin, men veldig sulten og ekstremt søvnig. Noen ganger ender det så godt som dette.

Kartposisjon


Del