Gråtigrete og hvit hannkatt var savnet i Øvre Eiker

Annonse-ID: 108636 | Område: Strømshauggata | Var savnet: 18.01.2023 | Oppdatert: 31.01.2023 17:49
Del

Navn
Dennis the menace
Var savnet
18.01.2023
Område
Strømshauggata (Øvre Eiker)
Adresse
Strømshauggata 17a, 3300 HOKKSUND
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Gråtigrete og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Dennis er gråstripete,eller tigrete, hvite poter,h it mage og hvit stripe på nesa som stopper før nesetippen.
Pels er delvis eller halvlanghåret med stri pels på ryggen som er tykkere enn ellers på han og på mage området. Han er chipset,kastrert osv

Historie

Dennis har vært ute før,men aldri om vinteren. På onsdag smatt han ut dør,fikk litt panikk og satt og hylte hele natt hos en nabo ,har vært og lett igår,men er skikkelig syk så sliter litt med å komme meg ut.
Han har tykk pels på ryggen som er litt mer stri enn vanlig og en del pels på magen.
Og Dennis er dyrbar ,utrolig.
Han er sky ,litt god og rund for han er velfødd.
Er det noen som har sett min Dennis ?

Hadde satt veldig pris på om du som så denne plakat eller fikk den i postkassen din ,om du kikket godt i garasje,uthus og kjeller etc.

Enden på visa

Han ble fanget inn ved at jeg tok tak i han og løftet han inn.

Fant ut etter 4 dager at han kom og var sky,og da ble det startet en frem og tilbake mellom matfar og den pelsklædde på vift. Det ble satt opp felle og den ville han ikke gå I når det var skikkelig kaldt ute. Minus 13 til minus 21 . Men han begynte å komme fast å få mat,men var usikker og sky,men samtidig drev og klinte seg inntil veggen,utemøbler,bakken og en gammel dunke melasse,for han hadde funnet ut at jeg kom med mat uansett.

Men han ble mer sikker hver dag og t.o.m gikk i felle,men den løste seg ut og falldøra satte seg på pinne igjen i den øvre messingring så dør ble stående halvveis igjen og fisk borte,våt mat slikket saus SV.
Da var det lett å vite hvem som hadde vært der og.

De siste 6 dager så ble han mer tam igjen og når jeg kalte på han så svarte han meg alltid når/om han var rundt de 4 nabhusene sine hager.
Han hadde bare eti tørrfôr de 9dager med kulde. Det var ÷7 når han smatt ut og som alle vet var den siste uka i januar iskald med ned til over 20÷ grader ute.

3siste dager så kom han når jeg ropte og den siste dagen før jeg fanget han inn kom han med halen rett opp og gjorde seg til.
Så 30jan var han nok lysten ompå å komme inn for han satt bare og malte og tråkket med labber.
Han kom nær nok og jeg ga ga dreamis som han er glad I. Og lot meg få kose med han såpass at jeg kom ksngt nok ned og fikk tak i han og vippet han inn.
Nå sover han og spiser. Igår kveld og inatt har han luggi og klnt med beinet mitt og madrassen, fikk fisk og har blitt litt forkjølet med litt hoste,nysing og noe med øra..

Så det endte godt og far kan endelig slippe å tenke på at jeg kan gå igjennom utredning om jeg blir lagt inn som jeg frukter og er vanlig m noen dager på sykehus. Noe jeg aldri ville dratt til om han var ute.
Så sak svsluttet

Kartposisjon


Del