Svart og hvit hunnkatt var savnet i Oslo

Annonse-ID: 109145 | Område: Lakkegata 68A | Var savnet: 18.06.2022 | Oppdatert: 28.06.2022 12:53
Del

Navn
Mia
Var savnet
18.06.2022
Område
Lakkegata 68A (Oslo)
Adresse
Lakkegata 68A, 0562 OSLO
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er svart og hvit, mest svart, men hun er bare hvit litt i ansiktet, foran halsen helt ned til magen. Også er potene/hendene hennes også hvite med rosa poteputer. Hun er ganske nysgjerrig derfor hvis du bor i nærheten husk å sjekke noen steder hun kunne hatt gått inni siden det regnet i går kveld.

Historie

I 18. juni 2022 gikk Mia ut i terrassen som hun vanligvis gjør av og til. (Hun er mest innekatt!) Dagen før så hadde en venn av familien mitt gitt oss katten dems slik at vi kunne passe på henne mens de var på ferie. Mia var ikke så veldig glad i katten, og hveste på den når hun først så den. Hun ble sikkert litt stresset ut etter hun hadde sett katten fordi hun så alltid på den og gikk aldri for nærme den. Når vi la henne gå ut, da så vi henne være sammen med en annen katt (de er ofte sammen, derfor tenker vi at de er kanskje venner?) Sammen dro de til den andre siden av nabolaget (det er en stor tre gjerde som de klarer å hoppe over) Og da så vi aldri Mia igjen. Jeg har sett "vennen" til Mia masse nå, men aldri Mia. Jeg har prøvd å gå inni de andre nabolagene der Mia klarer å hoppe over slik at jeg kunne rope navnet hennes, men hun kom aldri. Vi har til og med prøvd å putte maten og toaletten hennes, men den andre katten som er vennen til Mia prøver å spise den isteden. Det har gått 24 timer nå, som ikke er vanlig i det hele tatt. Vær så snill og hjelp oss til å få Mia tilbake hjem! (Hun har vært katten vår for 2 år nå.)

Enden på visa

❤️FUNNET❤️
Jeg ble ringt av en nabo som hadde sett Mia i kjelleren dems, da gikk jeg og tok henne ut. Etter 10 lange triste dager er Mia endelig hjem helt frisk 😊

Kartposisjon


Del