Svart og hvit hannkatt var savnet i Sandnes

Annonse-ID: 113062 | Område: Varatun | Var savnet: 28.11.2022 | Oppdatert: 02.12.2022 00:27
Del

Navn
Kornelius
Var savnet
28.11.2022
Område
Varatun (Sandnes)
Adresse
Hauagata 1, 4307 SANDNES
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Lang, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Kornelius er en stor og kastrert hankatt på to år og seks kilo. Han er veldig sky og nervøs overfor fremmede, og det kan hende han vil løpe dersom noen forsøker å lokke ham til seg.
Han har hvite labber og en krage av hvit pels under halsen og oppe på brystet. Overleppe og litt oppover ansiktet mellom øynene er det mest hvitt unntatt nesa, og selve haka/underkjeven er svart. Skulle noen se eller høre en slik katt på Sandnes, da han kan jamre ganske høyt, vennligst ta kontakt.

Historie

Han er nylig adoptert, men klarte dessverre å komme seg ut i går, og siden har vi ikke sett ham. Sannsynligvis har han gått seg vill. Aner ikke hvor han kan være, men er redd at siden han bor mellom Postveien og Roald Amundsens gate, så kan han kanskje ende opp langs en trafikkert vei.
Hans forrige hjem var på Folkvord, så det er ikke utenkelig at han forsøker å komme seg dit dersom han vet i hvilken retning det ligger. Eller han kan være så desorientert at han har endt opp på ukjent seg i Varatun- og Trones-området, eller til og med har lagt ut på vandring og befinner seg mange kilometer fra huset.

Enden på visa

Han befant seg plutselig i gårdstunet rundt midnatt og fikk endelig komme inn igjen.

Kartposisjon


Del