Svart hannkatt var savnet i Nordre Follo

Annonse-ID: 113936 | Område: Kirkebakken 7 | Var savnet: 27.01.2023 | Oppdatert: 12.02.2023 20:33
Del

Navn
Pusi
Var savnet
27.01.2023
Område
Kirkebakken 7 (Nordre Follo)
Adresse
Kirkebakken 7, 1410 KOLBOTN
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Den er helt svart. Det er mulig den har noen få små, hvite hårstrå på brystet som ikke er tydelig. Korthåret. Har gule øyne. Den kan være litt sky av seg mot fremmede mennesker. Den er litt kraftigere nå enn på bilde (ikke overvektig, men er voksen). Bildet var tatt da den var ca 6 mnd gammel. Den er ca 2 år nå. Pusi har ikke ID chip og er ikke kastrert.

Historie

Oppdatering igjen. Pusi er hjemme. 🥰

Hei, oppdatering. Jeg observerte Pusi i natt på terassen vår. Han var kjempesulten og spiste masse tørrfor som jeg hadde satt ut. 💖 vi har ikke sett han igjen enda i dag, men vet nå ihvertfall at han er i området. Tusen takk til alle som har hjulpet oss. 🥰

Katten er litt over 2 år gammel, korthåret og svart. Den ble sist sett i helgen 27 januar 2023. Katten kan ha blitt skremt, rømt og kan ha gjemt seg et eller annet sted. Sjekk garasje, terasser, små krypinn og lignende. Katten pleier ikke å være borte så lenge av gangen. Vi vil bli veldig glade hvis du har sett den og ringer oss på tlf nr 93609527.

Enden på visa

Pusi kom hjem av seg selv natt til 12 februar. Ble observert på natten spise på mat som var satt ut på terassen. På dagen 12 februar kom han igjen, spiste og gikk inn i huset. Ser ut som han er glad for å være hjemme og koser seg.

Kartposisjon


Del