Brun, svart & grå hannkatt var savnet i Bergen

Annonse-ID: 115596 | Område: Bønestoppen | Var savnet: 20.05.2023 | Oppdatert: 15.08.2023 19:07
Del

Navn
Mishka
Var savnet
20.05.2023
Område
Bønestoppen (Bergen)
Adresse
Bønesskogen 340, 5154 BØNES
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Brun, svart & grå

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Han er rundt 6år, chippet og kastrert. Han er nysgjerrig (for enhver åpen dør), men veldig sjenert medmennesker og liker ikke å være kjælet fra fremmede. Rolig, men ikke tillitsfull.
Han er ca 40cm høyde. Halen hans har blitt skadet for to år siden, så den beveger seg ikke mye høyere enn ryggen og har et lite knekk tett inntil kroppen.

Mishka er vant til å være utendørs, men han kjenner ikke området. Så han kan gå rundt normalt eller gjemme seg. Alt er mulig.
Han er savnet i to uker nå, så kanskje han har dratt langt hjemmefra nå.
Jeg blir veldig takknemlig om dere sjekker hage, terasser, boder og garasjer.
Gi meg en lyd om du har sett han - Takk!

Historie

Den 20.05.2023, rundt klokken 22.00, forlot han huset i Bønestoppen/Tjørnhaugen områte og kom ikke tilbake. Vi er nye i nabolaget og det kan lett være at han gikk seg vill på sin første lange tur.

Enden på visa

Han søkte kontakt med mennesker på Øygarden (17km væk fra hvor vi bor). Etter en uke, de søde mennesker gav ham matt og skrev en annonce på facebook. Vi skrev lidt og når Mishka kom ditt igjen for matt, han blev låst inn og jeg kunne hente ham.
Rigtig glad.
Etter nesten tre måndere.
ikke gi opp håpet. og stol på at andre kan hjelpe med å finne katten din. så del, del, del bildene hans/hennes og at du leter etter ham/henne :)

Kartposisjon


Del