Rødlig med noe hvitt katt funnet i Randaberg

Annonse-ID: 118575 | Område: Grødem | Funnet: 13.09.2023 | Oppdatert: 19.09.2023 20:08
Hilde K. Randeberg 90692253

Funnet
13.09.2023
Område
Grødem (Randaberg)
Adresse
Grødemveien 119A, 4072 RANDABERG
Rase
Katt
Pels
Kort, tofarget
Farge
Rødlig med noe hvitt

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Som beskrevet under har den bare dukket opp når det begynner å bli mørkt, så har ikke fått med detaljer. Men den ser ut som den er rødlig eller sandfarget, ser og ut som den er hvit på brystet. Korthåret. Trist høylytt mjauing.

Historie

Denne katten har dukket opp i hagen i noen dager nå, i skumringstimen på kveldstid. Derfor bildene er så dårlige, de var så mørke, har forsøkt å redigere dem litt lysere, så man kan se bedre hvordan katten ser ut.
Det har vært en lignende katt som har dukket opp fra tid til tid, men den har stort sett bare gått forbi, eller blitt jaget bort av vår katt. Så har tenkt den bor i byggefeltet nedenfor hvor vi bor. Men nå (om det er samme katt, det er jeg usikker på) virker denne katten som den er i nød. Dette tror jeg pga at den mjauer sårt, som om den roper på hjelp, mest sannsynlig pga sult. Har da satt ut en skål med mat til den (3 ganger nå) som den etterhvert har tørt å liste seg bort til og spist opp alt. Kan også høre den triste mjauingen nede i byggefeltet.. Vi bor litt lenger oppe på en haug.
Har ikke fått studert den nøye, men ser ikke ut som den er skadet.. vet ikke ellers hvordan dens helsetilstand er.. Men det føles som den roper på hjelp når den mjauer… Er sånn desperat høylytt mjauing💔
Disse er til nå de beste bildene jeg har greid å ta av den, den løper litt bort når jeg nærmer meg, så har den jo også alltid komt når det er på vei til å bli mørkt.. Men den er rødlig, eller sandfarget, korthåret.
Kan ikke ta den inn pga jeg har allerede 5 fosterkatter jeg nettopp tok inn for dnnj, + min egen 13 år gamle kastrerte hannkatt.
Mulig den er forlatt? Eiere har kanskje flyttet? Aner ikke… Håper noen savner den.
Dersom noen har info og prøver å kontakte meg, er det flott om dere sender en sms først om hva det gjelder.

Kartposisjon


Hilde K. Randeberg 90692253