Grå og svart + hvit hannkatt var savnet i Stavanger

Annonse-ID: 119698 | Område: Erfjordgata, Storhaug - rett ovenfor Rema 1000 | Var savnet: 14.11.2023 | Oppdatert: 18.11.2023 08:00
Del

Navn
Kaffe
Var savnet
14.11.2023
Område
Erfjordgata, Storhaug - rett ovenfor Rema 1000 (Stavanger)
Adresse
Erfjordgata 42a, 4014 STAVANGER
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, skilpaddemønstret
Farge
Grå og svart + hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Grå- og svartmønstret pels med fine svarte tegninger på rygg, hode og ansikt. Hvit på brystet, halsen og under haka. Gule øyne. Tallet 10 tatovert i venstre øre.
Veldig kosete og tillitsfull katt på litt over to år.

Historie

Kaffe gikk ut på kvelden for tre dager siden, og har ikke vært å se etter det. Han går ut i all slags vær og tilbringer ofte natta eller dagen utendørs, men nå er det ganske kaldt ute, og det er sjeldent han går glipp av en frokost eller middag. Han har aldri vært borte så lenge før, så jeg er redd han har blitt innestengt et sted (eller tatt inn av noen). Han har bodd hos meg i to år uten å gå seg bort eller bli påkjørt, så de alternativene virker mindre sannsynlige. Jeg har vært ute og lokket på han mange ganger, og gått og sett etter/lokket på han i de nærmeste gatene, samt etterlyst han på facebook-gruppa "Storhaugs katter", men foreløpig uten resultat.

Enden på visa

Beklager oppstandelsen - Kaffe dukket opp igjen på døra mi nå, skrubbsulten men i god behold, ca EN time etter at jeg etterlyste han her på Dyrebar! så jeg burde visst hatt is i magen og ventet bittelitt til... Men han har aldri vært borte noe særlig lenger enn ett døgn før (nå gikk det nesten tre), og kanskje det var noen som så annonsen her og slapp han ut..?

Kartposisjon


Del