Brun med striper hunnkatt var savnet i Tysvær

Annonse-ID: 119963 | Område: Tysvær | Var savnet: 01.12.2023 | Oppdatert: 01.01.2024 14:29
Del

Navn
Aurora
Var savnet
01.12.2023
Område
Tysvær (Tysvær)
Adresse
Ospeskar 8, 5565 TYSVÆRVÅG
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Brun med striper

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Brun pels med svarte tigerstriper. Svarte leopardflekker i en smal stripe på sidene. Hvite poter, litt mer hvitt på ene bakfoten. Svart flekk på baksiden og undersiden av ene bakfoten, både rosa og svarte puter under denne foten. Hvit pels på magen og brystet, samt i fjeset rundt nese og munn. Lys rosa nese, svarte lepper.

Historie

Aurora gikk ut tidlig på ettermiddagen som så ofte før, men kom ikke hjem slik hun pleier. Det var ganske kaldt påfølgende natt, ca 7-8 kuldegrader. Hun er ofte ute om natten etter eget ønske, også når det er kaldt eller dårlig vær. Som regel står hun på døra om morgenen og vil inn, men ikke nå. Det neste døgnet kom det mye snø, og Aurora har ikke vært ute i snø før. Vi tror hun pleier å søke tilflukt i en fjøs som ligger på andre siden av veien, men ingen spor av henne der nå. Bonden har heller ikke sett henne i den aktuelle tidsperioden.

Enden på visa

Katten ble funnet død av en nabo 01.01.24. Ifølge naboen lå ikke katten der i går. Katten var fin i pelsen og bar ikke preg av å ha vært død lenge, og virket til å ha hatt et godt sted å være den måneden hun har vært borte. Skader tydet på påkjørsel. Hun kom nesten helt hjem igjen.

Kartposisjon


Del