Oransje brun hvit hunnkatt funnet i Ørland

Annonse-ID: 121991 | Område: Brekstad | Funnet: 01.02.2024 | Oppdatert: 25.04.2024 18:44
Julia Klakegg-Thorp 91996509

Funnet
01.02.2024
Område
Brekstad (Ørland)
Adresse
Skoglyveien 10V, 7140 OPPHAUG
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn
Pels
Kort, tricolour
Farge
Oransje brun hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Tricolor jentekatt, ser greit stelt ut, og er liten. Ved første øyekast virker hun som en eid katt, men hun er alltid med den andre katten, og de oppfører seg veldig likt.

Historie

Hva har skjedd – To katter startet å henge rundt huset vårt etter at vi flytta inn i desember. De var veldig nervøse og sprang av gårde da vi kom.

Denne ser mye bedre ut enn den andre, men har den samme nervøse væremåten, og de er alltid sammen, så det er helt åpenbart at de hører til i lag.

I den siste tida har det blitt mer og mer, og de har begynt å angripe andre katter som er i nærheten. Det forstyrrer også våre innekatter at de henger utenfor huset vårt, fordi de blir nervøse og territorielle.
Fordi de ser slitne, sultne og syke ut har vi prøvd å finne ut hvem som eier dem. Vi har postet på flere SoMe-grupper, uten at noen eier har kommet frem, i tillegg til at vi har hengt opp lapper på postkassestativene i nabolaget i håp om å komme til bunns i det, men ingenting har vært å finne. Vi tror de trenger hjelp, og at det kan være farlig for de andre kattene i nabolaget om ingenting gjøres med disse to.

Kartposisjon


Julia Klakegg-Thorp 91996509