Bengal farget hannkatt var savnet i Trondheim

Annonse-ID: 122991 | Område: Kalvskinnsgata 5 | Var savnet: 09.06.2024 | Oppdatert: 20.06.2024 02:56
Del

Navn
Migo
Var savnet
09.06.2024
Område
Kalvskinnsgata 5 (Trondheim)
Adresse
Kalvskinnsgata 5, 7012 TRONDHEIM
Rase
Katt, Blanding av bengal og huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Bengal farget

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

https://www.tiktok.com/@funkyfingal/video/7378086708283313440
Her er video av gutten min!
Han ser ut som en Bengal katt, han er blanding av det.
Han er litt brunlig med tigerstriper og litt hvit forran. Elsker å st rekke potene sine og massere med de når han er i fanget. Han har rur etter ett sår under venstre øre på kinnet etter at Misty ( en katt jeg hadde med Migo før til hun begynte å klore på han sår under øret på kinnet, så hun ble omplassert til en god venn ) ellers snakker han mye, ligner veldig på Bengal katt, og er verdens beste goeste katt! Han har tattovering i øret som siter ID.
Og er chippet. Han har aldri vært ute før så Far er meget meget bekymret!

Historie

Jeg satt med romdøren lukket ganske seint på natten med hodetelefoner på, å spilte gitar.
Så ble det litt varmt på rommet, så jeg åpnet vinduet for å lufte ut.
Jeg vart så revet med i gitar spillingen at jeg hadde ikke slått av lysene i stua slik jeg bruker å gjøre, og vanligvis så bruker jeg å ha Migo på rommet med meg, og etter en stund, så åpnet jeg romdøren for å slippe inn kameraten min som sto på utsiden å trippet, slik at han kunne være nære meg mens jeg fortsatte å spille gitar. jeg åpnet vel rom døren mellom 00:45-01:00 sånn ca, og klokken ca 02:00-02:15 en plass, så oppdaget jeg at gardingen blafret og da husket jeg at jeg hadde glemt å lukke vinduet. Jeg bor i første etg, men det er 3-4 meter høyt hvor mitt vindu er, men det går en vindus karm langs hele blokka og det blir mindre høyt mot ene enden så jeg kan se for meg han gikk ditt og har hoppet ned, og jeg aner ikke når han gjorde dette. Jeg fikk kjempe panikk og gikk med engang og hentet matposen hans å ristet på den, for da kommer han alltid, men ikke en lyd, og da gikk det opp for meg at han har hoppet ut vinduet mens jeg har hatt hodetelefonene på ørene og spilt gitar, og ville ikke hørt om han mjauet på utsiden engang. Jeg løp så ut i full panikk med matposen hans med meg og laget lokke lyder og sa navnet hans, jeg gikk rundt hele nærområdet, over veie, rundt kirka, og alt hvor jeg kunne se for meg, forsøkte å se om han kunne være veldig nært men ingenting. jeg leita i over 1 time og ett kvarter før jeg ikke så noe håp i at jeg klarer å finne han.
Jeg har lest at man kan sette ut doen til katten, her er ingen plass jeg kan sette den og at den får stå i fred det er bra sikkert, og jeg er kjempe bekymret for han har aldri vært ut før, og han er sky når jeg får besøk, gjømmer seg helt til besøket drar.
Så begynte det å regne samtidig når jeg gikk ut for å lete, og fulle folk over alt, det var forferdelig og Migo stakkars må jo være en plass livredd, hva om noen har tatt han? kanskje han sto å mjauet på utsiden og noen bare tok han for alt jeg vet, og jeg er så bekymret at jeg er kvalm! Jeg får ikke sove og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, vurderer å ta kattesand i en pose og gå rundt med, eller legge i en krok en plass siden jeg ikke kan sette hele doen ute, dessuten har han en do han hopper ned i så den ville vært svært upraktisk ute i regnet.
Jeg trenger hjelp til å finne han, han er min livs kjærlighet og beste venn! Han sover med meg hver eneste natt i stolen rett ved siden av sengen ved hvor jeg ligger med hodet, og ligger der helt til jeg våkner, jeg klarer ikke å sove uten Migo, og er så knust jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, samtidig så hater jeg meg selv for at jeg var så innmari dum at jeg ikke husket å lukke vinduet!
Jeg har ingen printer for å få printet ut bilder av Migo, men jeg ønsker gjerne å kunne fått til på noe vis SAVNET med bilde og tlf nr mitt.

Migo er kastrert, chippet og ID merket i øret.
Jeg håper jeg får svar så fort som mulig, har skrevet mail til dyrebeskyttelsen! Jeg klarer meg ikke uten Migo :'(

Enden på visa

At jeg leitet fra morgen til neste morgen, sov 3-4 timer, repeterte dette i 11-12 døgn og til slutt fant jeg hvor en livredd Migo gjemmte seg, 19 intense timer med venting, både stående, sittende, og hvor jeg jaget både folk og måser, ble det til slutt at jeg fikk lokket han inn i kattefella!

Kartposisjon


Del