Sølv m/mørke spotter hunnkatt var savnet i Stavanger

Annonse-ID: 70100 | Område: Hinna (Betzy Kjelsbergs gate) | Var savnet: 06.10.2017 | Oppdatert: 24.10.2017 17:26
Del

Navn
Sparta
Var savnet
06.10.2017
Område
Hinna (Betzy Kjelsbergs gate) (Stavanger)
Adresse
Betzy Kjelsbergs gate 2, 4020 STAVANGER
Rase
Katt, Sølvspottet Bengal
Kjønn
Hunn
Pels
Kort, annet
Farge
Sølv m/mørke spotter

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Sparta er sølvspottet Bengal. Hun er litt lubben, har litt mage hengende etter flere kull (?). Pelsen er sølvfarget med spotter slik Bengaler ofte har. Hun har litt varm farge i pelsen på magen. I sol kan pelsen minne om skinnende diamanter. Hun har lysegrønne, sterk fargede øyne. Hun har veldig spesiell mjauing, litt kvass lyd og man hører henne på ganske lang avstand. Hun reagerer på sitt eget navn.

Historie

En rolig fredags morgen (den 6. oktober) slapp jeg ut min kjære Sparta på 4 år, som begynte som utekatt i september. Hun har vært borte opptil 48t før, men nå har det gått veldig lang tid og jeg begynner å syntes det er merkelig hun har vært så lenge borte. Hun er veldig glad i oppmerksomhet, men bare fra sine nærmeste. Hun er altså ikke veldig glad i nye, ukjente mennesker og miljøer, og det ville vært merkelig om hun skulle godta å ha ny matmor. Hun er forsiktig og oppmerksom rundt biler ut ifra det jeg har sett, og tror derfor det ikke er så sannsynlig at hun har blitt påkjørt eller bevegd seg mot veien. Jeg hadde satt stoor pris på å få gullet mitt hjem igjen, og setter pris på all hjelp jeg kan få!

Enden på visa

Pusen forvillet seg bort til Jåttå vgs. hvor hun fikk mat av elever i to uker. Funnet av en veldig snill bygningsarbeider, som fant innlegget mitt på en facebook-gruppe. Nå er pus trygt hjemme igjen:)

Kartposisjon


Del