Brun, sort, hvit katt ble funnet i Gjerdrum

Annonse-ID: 70910 | Område: Kløftavegen | Ble funnet: 17.11.2017 | Oppdatert: 18.11.2017 13:12
Del

Ble funnet
17.11.2017
Område
Kløftavegen (Gjerdrum)
Adresse
Kløftavegen, 1, 2022 GJERDRUM
Rase
Katt
Pels
Uvisst, spraglete
Farge
Brun, sort, hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Det er mer hvitt på venstre side over nesa enn på høyre. Den har hvite poter med mer hvitt oppover bakbeina. Den har bittelitt hvitt på langs under magen.

Veldig kosete og løper fort opp til en når en sitter lavt med håned ute.
Den nermest slår hodet intil hånden når den vil ha kos med stor kraft.

Historie

Har vært en katt utenfor huset vårt over natta, muligens lenger. Den har vist lagd en del lyder over en lengre periode (virker ikke skadet men har noen klumper på pelsen rundt halen). Den er veldig kosete men virker litt lettskremt for lyder og slikt (kan være pga den ikke kjenner seg igjen eller noe). Den mjauet som om den kallte på noe konstant, usikker på om den mjauet for mat, kattunger, eller noe annet. Gjorde det selv når den malte når den fikk kos og var inne på oppvarmet gulv. Katten har fått litt mat da den virket litt tynn.

Katten er nå ute igjen av dens egen vilje.

Hvis en prøver å ta kontakt, så er dekningen på det første oppskrevne nummeret veldig dårlig og det er mulig en ikke kommer frem. Jeg får en sms om at noen har ringt i ettertid så jeg kan ringe tilbake om det har skjedd.

Enden på visa

Er en utekatt som tidligere har holdt til hos et relativt nærliggende hus. De har her tidligere hatt hund som katten har vært usikker på, som sikkert førte til at den har vandret litt rundt og da ikke kommet til maten den har fått utdelt der den bodde. Kommer nok tilbake dit etterhvert.

Kartposisjon


Del