Grå hunnkatt var savnet i Bærum

Annonse-ID: 71341 | Område: Høvik | Var savnet: 10.12.2017 | Oppdatert: 24.12.2017 21:16
Del

Var savnet
10.12.2017
Område
Høvik (Bærum)
Adresse
Sarbuvollveien 44 B, 1363 HØVIK
Rase
Katt, Vanlig
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Grå

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Musja er en voksen katt, på 10 år. Hun er søt, rolig, snill, litt overvektig, veldig forsiktig, kosete, frisk og pen katt. Hun er med oss fra to ukers alder. Hun er som barn til oss.
Hun har ikke noe spesielt på farge. Hun er grå og litt lysere på magen. Musja er ikke stor, litt overvektig, men en liten katt. Hun veier ca.3,5 - 4 kilo.

Historie

Musja er en inne/ute katt, som var mest hjemme. Hun bare er ute i hagen for å lufte seg litt, og gå på do. Hun kommer ikke tilbake hjem tredje dag i dag. Det blir veldig kaldt om natta i de nærmeste dagene, og vi er veldig beskymret at hun kommer ikke hjem i tre dager allerede. Hun aldri var ute så lenge før.

Enden på visa

Musja kommet hjem selv, akkurat i Julaften. Sulten og tynn, men frisk. Vi faktisk har mistet håp, at hun er i livet, siden det var veldig kald noen dager. På Julaften har jeg delt en bit av kjøtt fra Julebor, til de to kattene våre, som vi har, men delt til tre, uten å tenke særlig på det, som vanlig, selv om Musja var borte. Og samme kveld kom hun hjem! Utrolig! Det var en stor Julegave til familien. Musja ser ut veldig glad og :-)

Ønsker alle en God Jul og God og Riktig Nytt År!!!!!!!!

Kartposisjon


Del