Grå og hvit hannkatt var savnet i Frogn

Annonse-ID: 71617 | Område: Bunnefjorden | Var savnet: 22.12.2017 | Oppdatert: 06.01.2018 00:59
Del

Navn
Edison
Var savnet
22.12.2017
Område
Bunnefjorden (Frogn)
Adresse
Skogbrynet 1, 1458 FJELLSTRAND
Rase
Katt, Main Coon
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Lang, skilpaddemønstret
Farge
Grå og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Edison er grå og hvit og er sort under potene (Agouti-mønster). Han ser spraglete ut. Han har lang pels. Edison veier ca 6 kg og har lange bein og spisse ører.

Historie

Edison hoppet ut av bilen (et uhell) og ble borte ved svingene ned mot Nesset fredag den 22. desemer. Han er en stor Main coon og er grå og hvit, Edison er 5år og ikke veldig sosial med fremmede folk. Det er gjort flere forsøk å finne Edison og det blir nå utlyst en dussør på 2000 kr. til den som hjelper oss å finne ham.

Enden på visa

OPPDATERING!

I natt fikk vi inn en sikker observasjon av Edison ved Nesset. I kveld søkte vi i området med godt lys, hund og varmekamera. Edison ble funnet etter at vi observerte spor over isen. Han satt ved en utebod - to grønne øyne avslørte han. Dette viser at det er kritisk å bruke godt lys (løkt som lyser 180 meter). Nå er Edison hjemme i varmen etter nesten to uker ute i kulde uten mat. Se røde markeringer for observasjon, spor og hvor han ble funnet. Både eier og jeg er veldig glade for at han ble funnet i tide! Et ekstra stort talk til Silje, som meldte fra om Edison. Takk til alle dere som delet innlegget! Pass på dyrene deres ❤️ god helg til alle der ute 😊.

2000kr i DUSSØR!! Til den som finner Edison!

Edison hoppet ut av bilen (et uhell) og ble borte ved svingene ned mot Nesset fredag den 22. desemer. Han er en stor Main coon (6kg) og er grå og hvit, Edison er 5år og ikke veldig sosial med fremmede folk. Det er gjort flere forsøk å finne Edison og det blir nå utlyst en dussør på 2000 kr. til den som hjelper oss å finne ham. Han kan ha gått i alle retninger så derfor ber vi om hjelp til å dele dette innlegget til folk som bor i område. Hvis du ser en katt som ligner Edison så ta gjerne bilde og legg ut her ig ta kontakt på om eller telefon: 41445344 eller Kjersti Hansen Krogstad mob 91111045.

Han forsvant i nederste sving i Bonnebakkene (markert med liten gul sirkel) Sporene fra han er nå igjensnødd per i går kveld (nyttårsaften). Da ble det også satt ut en felle - uten resultat. Han kan ha begynt å gå langs kysten for å komme hjem til Olsval (område).

Kartposisjon


Del