Hvit og grå hunnkatt var savnet i Lørenskog

Annonse-ID: 72025 | Område: Feiringveien, Finstadjordet, Lørenskog | Var savnet: 30.01.2019 | Oppdatert: 03.02.2019 20:12
Del

Navn
Coco chanel
Var savnet
30.01.2019
Område
Feiringveien, Finstadjordet, Lørenskog (Lørenskog)
Adresse
Feiringveien, 30, 1475 FINSTADJORDET
Rase
Katt
Kjønn
Hunn
Pels
Lang, tofarget
Farge
Hvit og grå

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er langhåret, hvit og grå. Mest grå på ryggen, hvit nakke og grå på toppen av hodet. Mest hvit på magen. Både grå og hvit i ansiktet, en slags grå maskeform ved øynene. Har lengre og tykkere vinterpels nå enn på bildet.

Historie

Coco Chanel holder vanligvis til i den lille skogen mellom Feiringveien og rekkehusene på Finstadjordet når hun er ute, men tror hun kan ha gått litt lengre denne gangen da hun har vært savnet over flere dager nå. Slapp henne ut på morgningen, og vanligvis har hun kommet raskt inn igjen nå i vinter. Mye snø som gjør det vanskelig for henne å finne veien hjem. Mulig hun nå har søkt ly i en bod, garasje, på en veranda etc., så håper spesielt de som bor ved Finstadjordet (rekkehusene, blokkene, Nesåsen, Losbyveien etc) kan se etter henne der hun muligens kan finne litt ly. Hun kan være sky ovenfor fremmede mennesker, men er veldig kosete med de hun kjenner/blir kjent med. Hun er ikke chippet.

Enden på visa

Pus kom hjem på egne poter.

Kartposisjon


Del