Grå og hvit hunnkatt savnet i Oslo

Annonse-ID: 77636 | Område: Tøyen | Savnet: 13.02.2019 | Oppdatert: 13.02.2019 16:55

Navn
Gråen
Savnet
13.02.2019
Område
Tøyen (Oslo)
Adresse
Borggata 4, 0650 OSLO
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Grå og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Gråen er chippet og har tatovering i øret. Ring om du ser henne! 😊

Historie

Får observasjoner jevnlig, men vil så gjerne at hun kommer hjem 😥
Ta kontakt om du ser henne eller vet hvor hun oppholder seg.

Gråen har ikke vært hjemme på flere måneder, hun er fortsatt savnet, men observeres i området. Gråen skulle fanges i felle, men noen har stjålet fella som Gråen skulle bli fanget i 😢 Denne stod utplassert ved Sørli Plass på Enerhaugen - Tøyen. På denne var det satt på en lapp med savnet-annonsen på katten, forklaring på hvorfor den stod der og telefonnummer de kunne ringe. Dette er så utrolig forvilende da hun ikke lar seg fange på noen annen måte 😭 Fangstkassen tilhører Dyrebeskyttelsen. Om noen ser en slik stående noe sted eller har noen tips vær så snill å ring!

Gråen måtte fanges i felle for å få henne inn for vinteren. Hun har vært helt desperat etter å komme ut igjen. I natt klarte hum dessverre å bryte seg ut av katteluka 😥 Ta kontakt om du ser henne, om mulig ta henne inn og ta kontakt, så kan hun bli hentet der hun er.

Gråen blir stadig tatt inn i tro om hun er nød eller ikke har et hjem fordi hun er så veldig oppsøkende og spiser alt hun får av fremmede og blir derfor oppfattet som sulten. Hun har katteluke og kan komme og gå som hun vil og har alltid tilgang på mat og vann, allikevel velger hun å ikke komme hjem 😥

Vær så snill å ikke mate henne, for da blir hun. Hun er høyt elsket og det er fortvilende når hun plutselig ikke kommer hjem. Hun får nå mat av eier på et sted hun oppsøker ofte. Fint da om dette forblir eneste sted hun får mat.

Er stadig blitt hentet hos folk som har enten tatt henne inn eller matet henne 😟

Kartposisjon