Spraglete, brun/hvit hunnkatt var savnet i Fredrikstad

Annonse-ID: 79085 | Område: Leie | Var savnet: 25.09.2018 | Oppdatert: 01.10.2018 14:54
Del

Navn
Maja von pjusk
Var savnet
25.09.2018
Område
Leie (Fredrikstad)
Adresse
Fredenlund 6, 1617 FREDRIKSTAD
Rase
Katt, Blanding, Perser og skogskatt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Lang, spraglete
Farge
Spraglete, brun/hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Lang pels rundt halsen, og så ett område med kortere pels ved forlabbene, og lengre pels igjen bakover på kroppen. Maler om hun får kos, og "prater" gjerne litt. Lang pels på halen.

Historie

Vår kjæreste fine pus tok sin vanlige kveldstur ut i området rundt huset tirsdag 25. September. Hun kommer alltid inn igjen på natten, gjerne rundt 23:00, denne natten kom hun ikke hjem. Vi lette og lokket i nærområdet dagen etter uten hell, og hun kom heller ikke hjem natt to. Tirsdag 25. blåste det ganske kraftig utover kvelden, så vi tror hun kan ha blitt skremt og løpt og gjemt seg i en kjeller eller garasje og nå ikke kommer seg ut. Så vi håper at alle kan holde øynene åpne, og kanskje ta en kikk i bod og kjeller og la døren stå åpen litt slik at hun kommer seg ut. Hun er ikke veldig oppsøkende og pleier å løpe når det kommer folk, men er veldig kosete og kommer gjerne bort om man setter seg ned på huk og lar henne ta initiativet :)

Enden på visa

Pjusk kom hjem 1. Oktober, etter nesten en uke. Om det var plakater, lapper i postkasser, hundre turer hvor vi har lett og ropt...eller hun bare kom helt av seg selv.. Hun kom tassende inn døra i dag, og vi er overlyklige!!

Kartposisjon


Del