Svart hunnkatt var savnet

Annonse-ID: 79105 | Område: Foldnes | Var savnet: 07.06.2018 | Oppdatert: 28.12.2018 21:43
Del

Navn
Nalle puhs (kattens vern har registrert henne som naomi)
Var savnet
07.06.2018
Område
Foldnes
Adresse
Stovebakken 2d, 5354 STRAUME
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er liten men lang og tynn. Lang spiss snute og store redde øyner. Helt svart, skinnenede kort pels. Ser ut som kanskje hun har overbitt.
Hun tilhører kattens vern og har vært i fosterhjem på Sotra. Hun er tidligere villkatt men ble såpass tam at hun kunne spise av hånden vår og vi fikk til å klappe henne om hun fikk skinke samtidig. Men fortsatt veldig skvetten og forsiktig.
Hun er nydelig og veldig savnet.
Ring min mor Hildegunn med en gang om dere ikke får lokket henne inn.

Historie

Dette en tidligere villkatt som vi hadde som fosterkatt for Kattens vern. Da mamma fraktet henne ut på hytten 7. juni, klarte hun å åpne transportburet og rømme.
Hun stakk av ca midt på stien "over haugen" fra Foldnes kai til hytten. Hun har blitt observert i nærheten og døde dyr er funnet i området som vi håper hun står bak.
Hun er redd av seg, men begynte å bli noenlunde tam i fosterhjem etter 6 mnd. Hun vil nok løpe vekk fra deg, så ring oss umiddelbart så vi får sette opp felle. Klarer du å fange henne inn i hus eller hytte hadde det vært fantastisk, men man får ikke lov å ta på henne. Hun er liten og smal. Vi er fryktelig redd for at hun ikke klarer kulden som kommer for hun er så tynn.

Hun er nå ca 1,5 år.

Enden på visa

2 snille og gode damer på Foldnes reddet livet til katten da hun holdt på å sulte ihjel ved å gi henne mat 3 ganger for dagen selvom folk ba dem ikke gjøre dette. Hun har krøpet opp i motoren på en lastebil for å holde varmen.
Tilslutt så den ene damen linken til dyrebarannonsen som jeg postet på flere facebookgrupper (helt tilfeldig) og tok da kontakt med min mor via dyrebar.no. Vi fikk fanget henne i felle og hun er nå tilbake i hjemmet sitt etter 6 hele mnd i tørke, kulde, stormer og frost. Det er et lite mirakel. Takk til dyrebar.no og takk til damene som reddet livet hennes og matet henne i 4 mnd! Hun var sykelig tynn da de så henne..... døden nær. Takk! 6 mnds mareritt fikk en overlykkelig slutt. Vi hadde gitt opp alt håp og levert tilbake felle og utstyr til kattens vern. Helt uvirkelig å ha henne hjemme og i livet.

Kartposisjon


Del