Chinchilla hvit hannkatt var savnet i Nes

Annonse-ID: 79454 | Område: Oppåkermoen | Var savnet: 12.10.2018 | Oppdatert: 22.10.2018 09:44
Del

Navn
Buster
Var savnet
12.10.2018
Område
Oppåkermoen (Nes)
Adresse
Opakermoen, 2166 OPPAKER
Rase
Katt, Britisk langhår
Kjønn
Hann
Pels
Lang, ensfarget
Farge
Chinchilla hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hvit med grønne øyne

Historie

Det er nå over 1 måned siden Buster ble savnet. Han forsvant på kvelden den 13. september. Han var på besøk hos oppdretter Silje Eriksen når han forsvant gjennom et nett som normalt skal være 100% sikkert for katter. Nettingen er av merket Trixi og holdt ikke når Buster ble skremt av noen lyder.

Buster hører hjemme i Rælingen, der han bor til daglig hos matmor Maria. Han er derfor ikke kjent i området. Oppdretter er dårlig til beins og klarte ikke av å løpe etter når han forsvant bak huset i tett kratt og i mørkret.

Buster er en meget snill, herlig og pratsom pus. Han er ikke farlig så hvis man får syn på han så er det bare å løfte han inn i bilen eller huset, sier oppdretter Silje Eriksen, som bor på Opakermoen. På en måned kan han ha tatt seg en lenger tur. Det er mange ukastrerte hannkatter i området og de slåss om revir så det er ikke greit å si hvor han er etter så lang tid sier Silje.

Buster er Norges eneste renraset britisk langhåra chinchilla avlskatt og koster et sted mellom 20 -25000 kr. Han er chipet og registrert hos NRR så han vil ikke være mulig å selge uten stamtavlen fortsetter Silje. Hun er en av de få oppdrettene i Norden som avler på denne utrolig flotte og uvanlige rasen.

Foruten den økonomiske verdien så er han uvurderlig for meg sier Silje. Jeg er dypt bekymret for at noe har skjedd han og oppfordrer folk til å hjelpe til slik at vi får ham tilbake like hel og fin som når han brøt seg ut av nettingen på terrassen.
Oppdretter utlyser nå en dusør på 3000 kr og en bukett roser til dem som gir informasjon som leder til at Buster kommer hjem.

Hvis du ser Buster så Ring Silje på 455 03 977. "

Enden på visa

Ikke spesifisert

Kartposisjon


Del