Hvit, brun, svart hannkatt var savnet i Larvik

Annonse-ID: 80674 | Område: Solli/Holmejordet, Larvik | Var savnet: 12.12.2018 | Oppdatert: 14.12.2018 08:48
Del

Navn
Tertegutt
Var savnet
12.12.2018
Område
Solli/Holmejordet, Larvik (Larvik)
Adresse
Larviksveien 209, 3290 STAVERN
Rase
Katt, Spraggled
Kjønn
Hann
Pels
Kort, spraglete
Farge
Hvit, brun, svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

7 måneder gammel liten katt som er spraglete med brune, svarte og hvite nyanser. Kjennetegn er et tilfeldig spragle-mønster på venstre pote foran. Veldig nysgjerrig og redd pus, da han har kommet fra et vondt hjem/vonde opplevelser, gjennom Dyrebeskyttelsen og til oss.

Historie

Vår inngangsdør sto oppe i 10 min for lufting. Etter noen minutter fant vi ut hvorfor vi ikke fant katten vår når vi skulle kose med han, og det var dermed fordi døra hadde stått oppe uten at vi var klar over at han kunne rømme. Vi trodde katten lå på hovedsoverommet med døren lukket igjen.

Katten er hverken chippet eller kastrert, da han er av lav alder og har kun vært hos oss i en 1mnd. Helt siden tidlig november har katten kun vært inne. Katten kan fremstå som redd, da den har vært utsatt for traumatiske hendelser i et bur med 4 andre katter hos tidligere eier.

Vi er en familie som er utrolig glad i han og som gjerne vil at han skal komme hjem så fort som mulig. Vær så snill, om du finner Tertegutt, ikke behold han. Han har det egentlig veldig godt hos oss.

Mulighet for honorar til den personen som finner Tertegutt og gir oss han tilbake.

Enden på visa

:)

Kartposisjon


Del