Lys grå og hvite ben hannkatt var savnet i Sør-Odal

Annonse-ID: 81987 | Område: Tronbøl, Damlitoppen 17 Skarnes | Var savnet: 25.02.2019 | Oppdatert: 27.02.2019 15:40
Del

Navn
Sinus
Var savnet
25.02.2019
Område
Tronbøl, Damlitoppen 17 Skarnes (Sør-Odal)
Adresse
Damlitoppen 17, 2100 SKARNES
Rase
Katt, Norsk Skogkatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Lang, tofarget
Farge
Lys grå og hvite ben

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Katten er av rase Norsk skogkatt. Lys grå på kroppen og hodet med noen skjær av gyllent.Hvite ben,gråhvit på magen,halen er stor og busket og noe mørkere grå.
Han heter Sinus og er vant til navnet og bli puset på: pspspsps.Er snill og tillitsfull til vanlig,men liker ikke så godt å bli løftet på.
Han er mye større enn på bildet,som er fra han var liten,nå er han STOOOR
Han er chipmerket og det kom opp navnet Kaapo,som han het hos oppdretteren,det skal være omregistrert til Sinus,som er det han heter hos oss.
Han er født 11/1-18.

Historie

Gikk ut for å lufte seg på tidlig kveld,som han pleier,sammen med våre 2 andre katter.Har ikke kommet hjem - de 2 andre kom hjem efter kort tid. Vi har ropt og lett i nærområdet og snakket med de turgåere og naboer vi har truffet hittil.
Jeg var ute og ropte med jevne mellomrom hele natten til kl 05.30. Min mann var ute på hele formiddagen og ropte og lette.Det er glatt ute og vanskelig å gå rundt her for gamle folk.

Enden på visa

Sinus kom hjem i eftermiddag,varm og god og ikke spesielt sulten,men veldig tissetrengt!Han har nok blitt tatt vare på av noen snille mennesker - takk til dem! -eller kommet til å ha blitt innestengt i en garsje el. l.Alle hjerter fryder seg!

Kartposisjon


Del