Svart med hvitt hannkatt funnet i Stavanger

Annonse-ID: 82516 | Område: Madla | Funnet: 30.03.2019 | Oppdatert: 01.06.2020 01:19

Funnet
30.03.2019
Område
Madla (Stavanger)
Adresse
Snorres gate, 4044 HAFRSFJORD
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart med hvitt

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

"Olli" skal være ca 4-6 år gammel, og er en snill gutt som elsker kos og lek. Han har en hvit stjerne på brystet, samt en under bak på mage/skritt. Er ellers helt svart, og ganske stor i størrelse.

Historie

Denne flotte svarte katten ble i lang tid observert i vår hage. Kan ha vandret her i 2 år eller lengre. Den kom mye til oss og stjal av maten vi la ut til pinnsvinene om sommeren. Han var meget sky, så det tok lang tid før jeg kom nærmere innpå ham, og da skjønte jeg at han nok har vært tam en gang men nå hadde vandret ute lenge. Ved hjelp av felle fikk jeg fanget ham inn og bragt ham til dyrlege. Dyrlege bekreftet at han er kastrert, men dessverre ingen chip.
Ellers i relativt god form. Etter et par uker med "temming", fikk pusen det midlertidige navnet Oliver (Olli til daglig). Vi lette etter eier på sosialt media, men etter ganske kort tid fikk vi noen konkrete tips om at han nok er offer for en ganske trist skjebne og nå var hjemløs. Men vi vet jo ikke dette sikkert. Vi velger derfor å legge ut Oliver også her i håp om å finne en eier et sted som kanskje savner denne kosegutten. "Olli" har nå vært i vårt hjem i 3-4 mnd, og har blitt trygg og fin igjen. Han har også blitt vandt med hund. "Olli" skal være ca 4-6 år gammel, og er en snill gutt som elsker kos og lek. Savner du han her flotte gutten?

Kartposisjon