Brun og svart katt ble funnet i Bærum

Annonse-ID: 82550 | Område: Blommenholm | Ble funnet: 30.03.2019 | Oppdatert: 04.04.2019 16:23
Del

Ble funnet
30.03.2019
Område
Blommenholm (Bærum)
Adresse
Blommenholmveien, 32, 1365 BLOMMENHOLM
Rase
Katt
Pels
Kort, skilpaddemønstret
Farge
Brun og svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Pen sort og brun katt funnet på Blommenholm. Veldig rolig og vant med barn/bli løftet. Utydelig merke i øret - type stempelblekk i blått/grønt som vi ikke klarer å tyde. Katten er i grei form, veldig kontaktsøkende og rolig, også med barn. Vi mater den - og den holder seg nå i vår hage. Dessverre kan vi ikke ta den inn da vi har flere familiemedlemmer som er svært allergiske mot katt - men håper at noen gjenkjenner denne katten slik at vi kan få den trygt hjem til sine rettmessige eiere!

Vh Espen Arvesen

Historie

Kontaktsøkende katt har hengt ut i vår hage noen dager på Blommenholm. Vi har nå gitt den mat og den overnatter på vår terrasse, litt usikkert om den velger å bli hos oss fremover eller ikke. Jeg er ikke en katteekspert, men tror den er noe eldre.

Enden på visa

Kattens eiere ble funnet da man til slutt klarte å tyde blekkstempelmerket og sjekket mot register (måtte sjekke register 2 ganger, da det visstnok var en feil der). Eierne bodde i nabolaget. Takk for hjelpen fra dyrebar.no og involverte, og spesiell takk til Anne som bistod med å få løst saken!

Kartposisjon


Del